Administrerende direktør i B.H. Ramberg, Terje Claussen, gleder seg over å ha sikret seg nye muskler i kampen om netthandelskundene.

Ramberg kjøper Snap Pack

Den offensive logistikkleverandøren Ramberg styrker seg ytterligere innen 3PL og netthandel.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Kjøpet av Snap Pack er et viktig ledd i vår strategi for vekst innenfor 3PL-markedet generelt og satsing inn mot netthandelssegmentet spesielt, sier daglig leder Terje Claussen i B.H. Ramberg AS i en pressemelding.

Ramberg og Snap Pack er begge aktører med lang erfaring og høy aktivitet knyttet til lager og logistikktjenester for næringslivet, og begge har opphav i Drammensområdet. Selskapene har samarbeidet gjennom flere år, noe som har ført frem til en felles tanke om at man blir sterkere sammen. Derfor er partene nå enige i at B.H. Ramberg AS, kjøper alle aksjene i Snap Pack AS.

Netthandel

Snap Pack har lang erfaring, høy kompetanse og et betydelig volum knyttet til logistikkløsninger for netthandelsbedrifter, noe Ramberg ønsker å dra nytte av i fremtidens logistikkmarked, opplyser Ramberg pressemeldingen.

Snap Pack, som holder til i egne lokaler på Lierskogen, har siden 2013 spesialisert seg på 3PL-løsninger for netthandelsbedrifter med behov for gode logistikkløsninger. Bedriften har et 20 talls kunder, hovedsakelig innenfor segmentet som retter seg mot B2C-markedet. - Gjennom prosessen har det blitt veldig tydelig at det er stort samsvar mellom bedriftskulturen og grunnverdiene i selskapene, noe som har vært av avgjørende betydning, sier eier og styreleder i Snap Pack, Claus Simonsen.

- Snap Pack har lang erfaring, høy kompetanse og et betydelig volum knyttet til logistikkløsninger for netthandelsbedrifter, noe Ramberg ønsker å dra nytte av i fremtidens logistikkmarked, sier Terje Claussen i Ramberg.

Dato for overtakelsen var 1. januar 2021.

Offensiv satsing

B.H. Ramberg flyttet inn i nye lokaler på Fuglesen på Langhus like før jul.

Ramberg har i det siste satset offensivt. Like før jul flyttet de inn i DSV tidligere terminal på Fugleåsen i Nordre Follo kommune med et areal på 8000 m² og 65 porter. Til sommeren står et nytt anlegg i Hanekleiva i Sande klart til innflytting. Her vil være både ny stykkgods-terminal for regionen, i tillegg til omfattende lagerarealer.

Det nye anlegget vil inneholde ca 5000 m² terminal og crossdock-areal, cirka 25.000 palleplasser, et Autostore-anlegg med kapasitet på 20.000 kasser mulighet for rask utvidelse til 75.000 kasser.

Gjennom å være blant de første 3PL-leverandørene med en AutoStore, ønsker Ramberg å rigge seg for ta kunder innen netthandel med krav til korte ledetider og høy kvalitet.

Slik skal det nye bygget til Ramberg i Hanekleiva se ut når det står ferdig til sommeren.
Powered by Labrador CMS