CLdN begynner fra begynnelsen av november 2016 Πseile til Hirtshals. Godset som skal til eller fra Norge derfra skal Fjordline befrakte med sine skip.Foto: Espen Braata

Fjord Line og CLdN samarbeider

Ro-ro rederiet CLdN utvider sitt rutenett i Europa. En gang i uken vil de nå trafikkere Hirtshals–Rotterdam og Hirtshals-Zeebrugge. Fjord Line står klare for å ta godset videre til sine destinasjoner i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Allerede i uke 44 vil de nye ruten bli operativ. De vil supplere de fem seilingene i ukene CLdN har hatt til de to destinasjonene fra Gøteborg. I tillegg seiler de mellom Esbjerg og Zeebrugge en gang i uken.

For Fjord Line betyr de nye linjene fra Europa til Hirtshals mye. Med den åpner det seg mange muligheter for frakt som tidligere ble transport andre veier.

Fjord Line seiler daglig fra Hirtshals til både Stavanger/Bergen og Langesund i Telemark. På sine skip Bergensfjord og Stavangerfjord har Fjord Line plass til opp til 1000 meter cargo.

CLdN er et rederi basert i Luxembourg. Det ble stiftet i 1928. I fjor omsatte de 474 millioner euro på bulkshipping, og 410 millioner euro på ro-ro shipping. I tillegg omsetter de for 420 millioner euro i havnetjenester. Det er 1500 ansatte i konsernet.

På forsommeren i år brukte Ørland Transport også Fjord Line til å transportere betongelementer sjøveien. De ble da lastet i Stavanger og fikk være med over Skagerak. Før de ble sendt videre til Langesund som var destinasjonen.

Powered by Labrador CMS