Garngrossist til Bulk Park Lindeberg

Strikking er i vinden og dermed tar garn større plass. Sentral aktør flytter nå fra Oslo til Lindeberg.

Publisert

Logistikk 2024

Hva: Vårens viktigste logistikk-konferanse
Hvor: Vika Kino, Oslo
Når: 29. mai, 09:00 - 16:00 
Tema: Grønn. Effektiv. Lønnsom
Vi ser på ulike fasetter innen logistikk som gjør bransjen bærekraftig på alle måter; internasjonale forsyningskjeder og – forstyrrelser, AI/KI, Vareeierundersøkelse, mangfold og innovasjon, automasjon, toll/Digitoll, ny teknologi. Blant annet.

For mer informasjon og fullstendig program: www.logistikk2024.no 

Drops Design flytter sitt lager til Bulk Park Lindeberg og har inngått leieavtale for cirka 8000 kvadratmeter. 

– Bulk har klart å markere seg som en seriøs aktør som setter klare miljø- og klimakrav. I vurderingen sto beliggenhet sentralt, ettersom kortere transporttid bidrar til å kutte utslipp. Lokaler plassert midt i knutepunktet mellom Oslo og Gardermoen var derfor akkurat det vi så etter, sier Stein A. Rugtveit, CEO og styreleder i Drops Design.

Tilpasset

Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate

Bulk Industrial Real Estate har tilpasset og oppgradert lokalene etter ønsker fra Drops Designs behov. Drops Design skal leie 7.700 kvadratmeter lager, mens resten er kontorlokaler.

Drops Design er en garngrossist som selger produkter til butikker i hele Europa. Selskapet leverer strikkeoppskrifter, hekleoppskrifter og garn, og legger vekt på miljøvennlig og bærekraftig produksjon. Fra august blir de å finne langs E6 nord for Oslo.

Miljøkrav

Både utleier og leietaker legger vekt på at den nye beliggenheten og de nye lokalene skal tilfredsstille miljø- og klimakrav.

– Vi er stolte over å få ønske den norske eksportsuksessen Drops Design velkommen til Bulk Park Lindeberg. Med mer enn 40 års fartstid har de vist at det lønner seg å ta hensyn til klima og miljø. Det er en filosofi vi deler. Frem til 1. august skal lokalene tilpasses og oppgraderes i tråd med DROPS Designs behov, og vi ser frem til å ønske dem velkommen mot slutten av sommeren, sier Dag Klem, leder for salg i Norden hos Bulk Industrial Real Estate.

Powered by Labrador CMS