Posten Norge kjøper Espeland Transport

Posten Norge kjøper Espeland Transport i Alvdal. Selskapet har rundt 60 ansatte og 50 biler, som nå blir en del av Bring.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Espeland Transport på Alvdal i Hedmark er eid og ledet av Inge Espeland som har bygget opp selskapet siden 1995. Selskapet tilbyr generell langtransport i tillegg til bulktransport.

- Espeland Transport er et solid selskap med et godt tilbud til kundene. Dette kompletterer dagens virksomhet i Bring og styrker vår posisjon i Hedmark. Vårt kjøp av selskapet vil gi positive effekter for kunder av både Espeland Transport og Bring, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Alle ansatte fortsetter i Bring etter oppkjøpet og Inge Espeland skal også fortsette som leder av selskapet, skriver Posten Norge i en pressemelding.

- Bring er en riktig industriell aktør for videre utvikling av Espeland Transport - både geografisk og strategisk. Våre kunder, med mange års relasjoner, vil nyte godt av at selskapet får en nasjonal aktør i ryggen. Dette vil gi våre kunder et langt større og bredere tilbud enn hva vi har hatt mulighet til å tilby i dag. I tillegg vil Espeland Transport kunne muliggjøre videre vekstambisjoner i større grad. Espelands nærmere 30 års historikk vil sikre viktige arbeidsplasser og kontinuitet i selskapet, sier Inge Espeland i meldingen.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Powered by Labrador CMS