Tangvik blir en del av Veøy

Veøy styrker sin tilstedeværelse i Trøndelag ved å overta Orkanger-bedrift.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tangvik AS har hatt sterk vekst de siste årene, og selskapet har følt behov for tilknytning til en større organisasjon for både å konsolidere og utvikle bedriften videre. Daglig leder og eier Roald Tangvik sier bedriften i en periode har vært på søken etter en strategisk partner.

Nå er det klart at Veøy AS overtar 100 prosent av aksjene i Tangvik AS fra og med 23. oktober.

Selskapet skal fortsatt drives fra samme sted på Orkanger, og Roald Tangvik skal fortsette som daglig leder. Veøy AS vil forholdsmessig bli representert i styret i selskapet og det vil umiddelbart bli økt driftsmessig samarbeid mellom partene.

Arne Langseth i Veøy har over tid hatt dialog med styreleder Cato Olsen i Tangvik AS om mulig samarbeid, og føler med dette at Trøndelag blir satt skikkelig på kartet i Veøy-sammenheng. Langseth sier videre at det er naturlig at Veøy sin allerede etablerte avdeling i Trondheim vil bli koblet nært sammen med Tangvik, og at man ser at det åpner seg store driftsmessige muligheter gjennom denne overtakelsen.

- Dette gir oss direkte tilgang til et godt etablert nettverk, samt synergier videre på allerede etablerte trafikker til/fra Møre, Østlandet og lokalt i Trøndelag, sier Langseth.

Powered by Labrador CMS