KGH kjøper seg opp

KGH Customs Services har kjøpt Tromsø Spedisjonsservice.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tromsø Spedisjonsservice ble grunnlagt i 2001 og er i dag ledende innen toll-tjenester i sin region. Gjennom oppkjøpet forsterker KGH sin tilstedeværelse i Norge ytterligere, med mer enn 150 ansatte fordelt på seks strategiske steder, opplyser KGH i en pressemelding.

Oppkjøpet av Tromsø Spedisjonsservice er KGH’s tredje oppkjøp etter oppkjøpet av Gee’s Customs Services i Holland, og Atlas Spedisjon i Finland i mai i år.

Oppkjøpene følger KGHs tidligere ekspansjon i Frankrike, Italia og Tsjekkia, og utgjør en viktig del av selskapets utvikling til en fullverdig pan-europeisk operatør med muligheten til å tilby et bredt spekter av toll og handelstjenester i alle de store landene.

- Kjøp av Tromsø Spedisjonsservice forsterker vår evne til å levere et bredt spekter av tjenester, fra strategisk rådgivning til deklarasjons-håndtering, sier Ulf Rickardsson, Operations Director Nordic.

- Tromsø Spedisjonsservice er en velkjent bedrift, anerkjent for høy kvalitet på sine tjenester. Ved å forene våre krefter, vil vi fortsette den positive trenden og utvide vårt tilbud ytterligere, til fordel for både lokale og internasjonale kunder, sier Rickardsson.

Powered by Labrador CMS