Utvider i Vestby

Elektroimportøren har signert ny leieavtale med Bulk Infrastructure og dobler sitt lagerareal.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2017 flyttet Elektroimportøren AS inn i 6200 m² store lokaler hos Bulk Infrastructure i Vestby. Med stadig økende kundemasse og omsetning trenger nå selskapet enda mer plass og har inngått ny leieavtale på ytterligere 6000 m². Når det nye bygget står ferdig i 2021, vil Elektroimportøren AS ha totalt 12 000 kvadratmeter lagerareal og kontorer til rådighet i Vestby.

- Vi opplever en sterk vekst både i antall kunder og omsetning, og har et stort behov for å utvide, sier daglig leder Andreas Niss hos Elektroimportøren.

Andreas Niss, daglig leder i Elektroimportøren.

Elektroimportøren ble etablert i 1994 og har en sterk posisjon i Norge som grossist og forhandler innen elektromateriell, varme og belysning. Selskapet kan tilby produkter både til profesjonelle og privatkunder gjennom tre distribusjonskanaler; 22 varehus, en nettbutikk og et kundesenter.

- Vi er strålende fornøyde med våre lokaler i Vestby i dag, men med den veksten vi har, trenger vi større lager. Bulk Infrastructure er løsningsorienterte og har tilrettelagt slik at vi kan utvide dagens lager med et nytt og tilhørende kontorer som føres opp vegg i vegg med dagens lager. Det nye bygget vil stå ferdig neste år. Bygget vil gi oss stor fleksibilitet i fremtiden her i Vestby, sier Niss.

Vestby Næringspark ligger i Oslos sørlige logistikkområde. Tomtene gir utmerket tilgang til motorveien E6 med forbindelser til Oslo (43 km), Moss (20 km), Sverige (80 km) og Nord-Europa. Bulk Infrastructure har flere ledige tomter på området.

- Vi har 3 tomteområder i Vestby og opplever stor aktivitet. Området oppfattes som attraktivt for flere, da området har en strategisk god beliggenhet til transportveier som E6 og infrastruktur fra Moss havn, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure.

Powered by Labrador CMS