PÅ PLASS: DSV har nå flyttet inn helt syd på Vestbys logistikkområde.

DSV på plass i Vestby

Har flyttet inn i sitt nye samlokaliserte hovedkontor.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

7. september var en gledens dag for DSV. Da flyttet DSV Road offisielt inn i det nye anlegget i Vestby, og blir dermed samlokalisert med DSV Solutions. Siden slutten av mai i år, har DSV Road og DSV Solutions beveget seg gradvis fra tre andre lokasjoner rundt Oslo til Vestby-anlegget, som snart er i full drift.

Den nye lokasjonen består av en terminal på 12,000 m², 32,000 m² lager inkludert 7,000 m² mesanin og 4,700 m² kontor- og personalfasiliteter. Anlegget skal miljøsertifiseres i henhold til Breeam-NOR, som er en av de mest brukte miljøsertifiseringene internasjonalt, for kommersielle bygninger. Det er Logistic Contractor som har oppført bygget.

DSV Solutions’ lager fører en høy grad av automatikk. Et AutoStore anlegg fra Element Logic skal dekke småvarehåndtering og den økende etterspørselen innenfor e-handel. I tillegg vil DSV starte opp med selvkjørende trucker som vil håndtere helpalle-håndteringen i et eget miljø.

- Med det automatiserte lagringssystemet oppnår vi økt lagringstetthet og fleksibilitet. Kombinert med mer effektive plukkmetoder sammenlignet med tradisjonelle metoder, kan vi tilby kundene mer kostnadseffektive tjenester, sier Brian Winther Almind, Executive Vice President, Group Property, DSV Panalpina A/S.

HJEMME: Fra venstre: Alexander Kaasa, Senior Business Development Manager DSV Solutions, Morten Kleven, Site Director, DSV Solutions og Ulf Erik Kruger Solheim, administrerende direktør, DSV Solutions foran det nye AutoStore-anlegget

Air & Sea-divisjonen vil fortsatt ha sitt hovedkontor i Lillestrøm, blant annet som følge av ønske om nærhet til Gardermoen. Divisjonen vil også i stor grad ha representanter til stede på Vestby og samlet sett vil DSV ha tilstedeværelser på to lokasjoner i Oslo-regionen.

Powered by Labrador CMS