Tønnes Thompson, Svein Thompson og Vegard Rem i Stakeholder skal rådgi Grønt Landtransportprogram.
Tønnes Thompson, Svein Thompson og Vegard Rem i Stakeholder skal rådgi Grønt Landtransportprogram.

Skal gi råd til Grønt Landtransportprogram

Stakeholder blir konsulent for Grønt landtransportprograms to pilotprosjekter om biogass og ekspressbussruter.

Publisert

I januar avholdt GLP en anbudskonkurranse for å være konsulent for GLPs pilotprosjekt 2 og 3 (Biogass og Ekspressbussruter). Vinneren av konkurransen ble Stakeholder, som fremsto som et team med bred kompetanse og erfaring innen strategi, kommunikasjon, klima og næringsutvikling.

- Grønt landtransportprogram er et veldig spennende initiativ som må lykkes om vi skal få til det grønne skiftet i Norge. Vi ser frem til å bidra inn i dette arbeidet, sier partner i Stakeholder, Svein Thompson sier.

Stakeholder stiller også med Tønnes Thompson og Vegard Rem inn i prosjektene. Det er Flowchange og Erling Sæther som er primus motor for det første pilotprosjektet, batterielektriske lastebiler i stor-Oslo.

- Det er viktig for oss at vi forvalter pengene fra medlemsorganisasjonene, partnerne og Klima- og miljøverndepartementet på en god måte, sier sekretariatsleder Christoffer Sahl i en kommentar.

- Vi fikk samtidig signal om at markedet oppfatter Grønt landtransportprogram som et viktig initiativ for å mobilisere næringslivet og det er positivt at mange miljøer ønsker å jobbe sammen med oss, sier Sahl.

Powered by Labrador CMS