Første spadetak ble tatt av Per Ericson, DB Schenker, Marcus Olsson, Sidskogen Bygg, Mikael Löthstam, Hudiksvall kommune og Jon Larsgården, Västra Hamnen AB.

Første spadetak for ny Schenker-terminal

Den nye terminalen i Hudiksvall på den svenske øst-kysten blir mer enn dobbelt så stor som den eksisterende i det tilstøtende Åkarnas hus og forventes å stå ferdig i 2024.

Publisert

Byggingen av DB Schenkers nye gods- og pakketerminal i Hudiksvall er i gang. For å feire det deltok kommunestyrets leder Mikael Löthstam (S) på et symbolsk første spadetak, sammen med DB Schenker, eiendomseieren Västra Hamnen Group og entreprenørselskapet Sidskogen.

– Det blir spennende å følge byggingen av vår topp moderne terminal i Hudiksvall. Terminalen er strategisk plassert og vi får en mer effektiv godshåndtering med pakkebane, større arealer og moderne dørløsninger. Samt en inngjerdet bakkenivå og bakkeplan for den større eiendommen. For personalet vil det også være et løft med et moderne arbeidsmiljø og tryggere håndtering, sier Patrik Ellefsson, DB Schenkers distriktssjef for Sundsvall, Örnsköldsvik og Hudiksvall.

Powered by Labrador CMS