OneMed Services er den andre aktøren som har signert kontrakt med Oslo Logistikkpark Gardermoen.

Flytter til logistikksenter ved Gardermoen

OneMed Services AS flytter inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fakta nybygg:

  • Nybygg: 19.800 kvm
  • Leietaker: OneMed Services AS
  • Utvikler/eier: Oslo Logistikkpark Gardermoen
  • Miljømål: BREEAM Very good og solcelleanlegg
  • Adresse: Hovinmovegen 154
  • Ferdig: vår/sommer 2024

OneMed Services AS og Oslo Logistikkpark Gardermoen (OLG) har etter en god samarbeidsperiode landet på et prosjekt som vil gi de rammevilkårene OneMed Services trenger for sine nye lokaler på Gardermoen. De blir med dette den andre leietakeren inn på det nye lager- og logistikkområdet (GNP1) til Oslo Logistikkpark Gardermoen, opplyser eiendomsselskapet Fabritius i en pressemelding.

Bygget blir på i overkant av 19.000 kvm. Dette blir et topp moderne lagerbygg tilpasset virksomhetens behov. OneMed Services AS samlokaliserer her en rekke lagerlokasjoner som de har i Stor-Oslo i dag.

Bygget skal tilpasses deres krav og miljøprofil og det er lagt opp til BREEAM Very Good-sertifisering med blant annet solceller på taket. Det er Veidekke Logistikkbygg som skal stå for oppføringen av bygget som skal stå ferdig vår/sommer 2024.

OneMed Services er en fjerdeparts logistikkleverandør, med hovedfokus mot helselogistikk. Selskapet er eid av OneMed Sverige AB, hvor begge er en del av Asker Healthcare Group.

- Det nye logistikkbygget skal dekke fremtidige behov for eksisterende og nye kunder. Bygget vil være et supplement til dagens virksomhet på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune, sier daglig leder i OneMed Services Knut Pettersson.

OneMed Services er driftsoperatør av Helse Sør-Øst sitt regionale forsyningssenter og har sitt hovedkontor på Berger i Lillestrøm kommune. HSØ sitt regionale Forsyningssenter har vareleveranser til alle sykehus i regionen, som dekker 55 prosent av Norges befolkning. HSØ er med dette OneMed Services sin største kunde.

Oslo Logistikkpark Gardermoen (OLG) er en del av Gardermoen Næringspark. Det tilbys skreddersydde lager- og logistikkbygg på to sentralt plasserte tomteområder på til sammen 1000 dekar. Området ligger med nærhet til Oslo lufthavn, hovedveitraseer som E6 og E16 og Oslo, noe som gjør beliggenheten strategisk for landsdekkende logistikk og beredskap. Oslo Logistikkpark Gardermoen er opptatt av å skape en fremtidsrettet næringspark hvor miljø og bærekraft står i fokus.

- Dette er et spennende område for logistikk og beredskap med store regulerte tomter til lager. Området har videre en strategisk beliggenhet i forhold til kjøre- og hviletider for logistikk til store deler av landet. Vi i Fabritius synes det er spesielt hyggelig å igjen kunne være med på å levere et anlegg til OneMed Services som vi har meget god erfaring med fra tidligere, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier daglig leder uiFabritius, Asgeir Solheim.

Powered by Labrador CMS