Bring Cargo AS kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS.
Bring Cargo AS kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Bring Cargo kjøper en andel av Borlaug & Brosvik Transport

Nordhordland-selskapet har cirka 70 ansatte og en årlig omsetning i 2021 på ca. 190 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Bring Cargo AS går inn og kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS. Avtalen ble signert denne uken.

Selskapene ønsker med dette å formalisere «et langsiktig godt samarbeid og styrke virksomhetene innen Supply Base logistikk for fremtiden».

- Bring kjenner ledelsen og virksomheten godt etter flere års samarbeid. Borlaug og Brosvik besitter en unik kompetanse og utøvelse av faget som bidrar til høy leveringskvalitet og stabil og effektiv drift, skriver Bring i en pressemelding.

Aksjekjøpet understøtter konsernets to bærekraftmål; «Samarbeid for å nå målene», og «Anstendig arbeid og økonomisk vekst».

- 70 ansatte med ryddige arbeidsforhold

Bring Cargo har gjort grundige undersøkelser og leverandør-revisjon i forbindelse med aksjekjøpet. Bring fremhever i meldingen at Borlaug & Brosvik Transport har god og stabil drift med ryddige arbeidsforhold for sine cirka 70 ansatte sjåfører.

- Vi søker samarbeidspartnere som understøtter vårt verdiforslag og setter bærekraft like høyt som oss. Allerede i mars tar vi steget sammen med B&B Transport og blir den første aktøren med el-lastebil spesialbygget for base til base logistikken, sier direktør Anne Stenseth Kristoffersen i Bring Cargo AS.

Ville ha Bring med på laget for videre vekst

For Borlaug & Brosvik Transport AS har det vært et ønske om å formalisere samarbeidet med Bring for å styrke grunnlaget for videre vekst.

- Vi ønsker å styrke og formalisere samarbeidet med Bring for å styrke oss i markedet og legge grunnlag for ytterligere vekst i fremtiden. Vi har en robust og effektiv drift som gjør at vi leverer høy kvalitet til kundene. Med Bring på laget har vi en samarbeidspartner som verdsetter høy kvalitet og en bærekraftig driftsmodell. Det er viktig for oss, sier styreleder Kjetil Borlaug i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Borlaug og Brosvik Transport AS ble etablert i 2002. Selskapet har hatt god vekst de siste årene og omsatte i 2021 for cirka 190 millioner kroner. Selskapet er stasjonert på Frekhaug, Alver Kommune i Nordhordland.

Powered by Labrador CMS