Det norske robotlagersystemet AutoStore skal prøve å gjøre et innhugg på det britiske markedet.

Skal selge AutoStore i Storbritannia

Element Logic har åpnet kontor i Nottingham.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1. september har Element Logic utvidet med enda ett marked og har bemannet kontor i Nottingham. Jeremy Clouston-Jones er ansatt som Managing Director og vil lede ansvaret for salget i Storbritannia.

- Vi er veldig stolte av å kunngjøre åpningen av kontoret vårt i Storbritannia og med Jeremy om bord, er vi overbevist om at vi skal få til en sterk utvikling, og at Storbritannia vil være viktig for vår fremtidige vekst, sier salgsdirektør i Element Logic Håvard Hallås.

Storbritannia er blant Europas største markeder innen e-handel, nettopp det segmentet der AutoStore har sin største styrke.

Jeremy Clouston-Jones er ansatt som Managing Director for Element Logic i Storbritannia.

- Element Logic leverer robotbaserte løsninger som er effektive, fleksible og skalerbare. Løsningene passer perfekt i et dynamisk marked med rask utvikling som sikrer både dagens og fremtidens behov, sier Managing Director i Element Logic UK, Jeremy Clouston-Jones.

Siden Element Logics oppstart i Norge i 1985, har selskapet kontinuerlig styrket sin posisjon i Nord-Europa og med lanseringen i Storbritannia ønsker Element Logic å ta en enda større del av markedet der potensialet er stort.

- Utfordringen med å optimalisere ytelsen på lageret er å møte de økende kravene fra forsyningskjeden, som ikke har landegrenser. Kombinasjonen av erfaring og kompetanse har beviselig bidratt til suksess for både oss og våre kunder, og vi har stor tro på at vi kan tilby verdiøkende løsninger og tjenester til det britiske markedet, sier Hallås.

Powered by Labrador CMS