AutoStore har en lang rekke partnere og forhandlere rundt om i verden, og med Kardex får de enda en stor aktør å spille på.
AutoStore har en lang rekke partnere og forhandlere rundt om i verden, og med Kardex får de enda en stor aktør å spille på.

Kardex skal selge AutoStore

Autostore har inngått en global avtale med sveitsiske Kardex.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som global AutoStore-partner skal Kardex selge, prosjektere og installere AutoStore-løsninger over hele verden.

Gjennom Kardex’ nettverk, håper AutoStore å nå små og mellomstore bedrifter i en lang rekke bransjer, som kan ha nytte av en AutoStore.

- Med AutoStore komplementerer vi produktportfolioen vår, og kan dermed på optimalt vis løse logistikk-kravene til våre kunder, sier jens Fankhänel, CEO i Kardex Holding.

AutoStore, med hovedkontor i Nedre Vats i Rogaland, har de siste årene vokst voldsomt med sin unike robotløsning. Det er i dag over 550 AutoStore-løsninger i drift i over 30 land. Nylig kjøpet japanske Softbank 40 prosent av selskapet, til en pris som verdsetter den norske bedriften til 65 milliarder kroner.

Kardex Holding består av to avdelinger, Kardex Remstar og Kardex Mlog. Førstnevnte utvikler og produserer fleksible og automatiserte lagringsløsninger, mens Mlog tilbyr integrerte materialhåndteringsløsninger og automatiserte høytlagre. Kardex har rundt 1900 ansatte i over 30 land, og har vært registrert på den sveitsiske børsen siden 1987.

- Vi har hatt vekst i antall muligheter i ulike regioner og bransjer, spesielt med stor vekst i ehandel og dagligvare. Som et globalt selskap er de stadig viktigere at vi samarbeider med flere integratører som kan oppfylle de ulike behovene til våre kunder, sier CEO i AutoStore, Karl Johan Lier.

Powered by Labrador CMS