Turid Næss startet i NorthSea Container Line som operasjons- og logistikkspesialist 1. november. Foto: Øyvind Sætre.
Turid Næss startet i NorthSea Container Line som operasjons- og logistikkspesialist 1. november. Foto: Øyvind Sætre.

Styrker laget med logistikkspesialist

Turid Næss er på plass i NCL som operasjons- og logistikkspesialist i NCL, et selskap som har økt shortsea-segmentet nærmere 18% i forhold til fjoråret. .

Publisert

– Vi er svært tilfredse med å ha en sterk og kommersielt oppegående person som Næss i staben. Det styrker den logistikkfaglige virksomheten i selskapet å ha en ny kollega med kompetanse innen flere fagområder, forteller daglig leder i NorthSea Container Line (NCL), Arne Jakobsen.

Turid Næss kommer fra rollen som trafikkleder i Litra gass. Hun har tidligere jobbet som kontorleder i Odd Hansen, har vært matroslærling på bøyelaster, samt studert shipping og logistikk.

– Dette er noe av det vi finner på en imponerende CV som omfatter en kombinasjon av kommersiell og operasjonell erfaring, sier Jakobsen.

Samspill

– Det gleder meg å være i staben til en betydelig norsk aktør innen nærskipsfart. Firmaet er hele tiden i utvikling og jobber tett sammen med industri og næringsliv for å utvikle morgendagens transportløsninger, sier Turid Næss.

NorthSea Container Line er en komplett logistikkleverandør som opererer skip i Vest-, Midt- og Nord-kysten av Norge og sentrale europeiske knutepunkter som Hamburg, Bremerhaven og Rotterdam. Med hovedkontor i Haugesund og et nettverk av agenter i Norge og Europa kombinerer NCL sjø- og landbasert transport for å sikre effektiv og kostnadseffektiv transport door2door.

Øker aktivitetsnivået  

- Aktivitetsnivået i NCL har økt jevnt og trutt i hele år. Short sea-segmentet har økt nærmere 18% i forhold til fjoråret, forteller NCLs markeds- og kommunikasjonsdirektør, Ada Martine Jakobsen, til Mtlogistikk.

Hun forteller også om en kontinuerlig satsing på forbedring av Haugesund-rederiets service, når det gjelder både frekvens og seilingsområde.

- I løpet av 2017 har vi utvidet det geografiske tilbudet helt nord til Sortland for vår Rotterdam-service. Samtidig har vi fornyet og utvidet vår 45-fots containerflåte betraktelig. I 2018 satser vi på å styrke vårt team og servicetilbud ytterligere, forteller Ada Martine Jakobsen.