Jan van der Burg (til venstre) fra Servicegrossistene og Morten Thorvaldsen fra Thon Hotels markerer starten på et nytt samarbeid. Kontrakten ble signert på Osteria della Nonna på Thon Hotel Rosenkrantz
Jan van der Burg (til venstre) fra Servicegrossistene og Morten Thorvaldsen fra Thon Hotels markerer starten på et nytt samarbeid. Kontrakten ble signert på Osteria della Nonna på Thon Hotel Rosenkrantz

Signerte distribusjonsavtale til 700 millioner

Thon Hotels har inngått en ny rammeavtale for distribusjon av mat og drikke med Servicegrossistene AS.

Publisert

Avtalen har en total ramme på om lag 700 MNOK. Servicegrossistene scoret høyt innen bærekraft, kvalitet og pris, opplyser Thon Hotels i en pressemelding.

- Konkurransen på distribusjon av mat er i utvikling, og vi ser derfor meget positivt på at flere dyktige aktører er på banen. Med Servicegrossistene har vi funnet en god match, og vi har stor tro på vår nye samarbeidspartner. Avtalen er en følge av Thon Hotels’ og hele Olav Thon Gruppens ambisiøse bærekraftstrategi, som setter strenge krav til både oss selv og leverandører på blant annet lokal, kortreist mat, og råvarer som er bra for miljøet, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør hotell og restaurant, Thon Hotels. 

Servicegrossistene er en av Norges største landsdekkende grossistkjeder i storhusholdningsmarkedet og består av 14 lokalt forankrede fullsortimentsgrossister. Servicegrossistene leverer alt av mat og drikke varer til hotell, restaurant, kantine, fastfood, offentlig- og maritim sektor. Med vekt på lokal forankring og god service, har Servicegrossistene de siste årene hatt god vekst. Omsetningen vil i 2023 bli over fire milliarder kroner, med over 500 lokalt ansatte over hele landet. 

- Vi er svært glade for at Thon Hotels har valgt Servicegrossistene på bakgrunn av vårt høye service- og tilpasningsnivå, og vår evne til å tilby konkurransedyktige priser. Det er spennende å jobbe med Thon Hotels rundt felles ambisjoner for miljø og bærekraft, og vi ser fram til å være en partner for Thon Hotels og hele Olav Thon Gruppen i utviklingen mot enda mer bærekraftige løsninger på produkter og logistikk for alle hoteller og serveringssteder i hele landet, sier Jan van der Burg, administrerende direktør i Servicegrossistene. 

Powered by Labrador CMS