Alle Nor-logs selskaper skal fremover bruke Timpex-systemer til sin transportstyring.
Alle Nor-logs selskaper skal fremover bruke Timpex-systemer til sin transportstyring.

Nor-log valgte Maritech

Transportkonsernet Nor-log skal bruke Timpex logistikk og transportsystemer i alle sine selskaper.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nor-Log Gruppen består av selskapene Miniekspress Thermo, Miniekspress Tromsø, Miniekspress Finnmark, Suldal Transport og Nor-Log Thermo (tidl. Bring Frigo AS), som samlet disponerer rundt 800 transportenheter og 18 terminaler. For å få bedre kontroll på sine transporter, har selskapet valgt Maritech som leverandør løsninger for logistikk og transportstyring.

Prosjektet gjelder en komplett systemleveranse som omfatter Timpex TMS (Transport Management System), Timpex CMS (Customs Management System), sporingsverktøyet Timpex Confirm og kommunikasjonsløsningen Timpex Connect.

Maritech kjøpte opp Timpex i 2019, og har siden dette levert samtlige systemer i Timpex-porteføljen og forsterket sin markedsposisjon innen programvareløsninger for transport- og logistikksegmentet.

Store deler av bilparken ti Nor-log er tilpasset temperaturkontrollerte transporter, og konsernet leverer ulike typer transport- og distribusjonstjenester i hele Norge.

- Det har vært avgjørende for oss å finne en helhetlig løsning på tvers av de ulike selskapene våre», forteller Lars Arne Brøttem, konsernsjef i Nor-Log Gruppen.

Nor-Log Thermo, tidligere Bring Frigo, ble en del av Nor-Log Gruppen i fjor og benyttet Timpex-systemer fra før.

- I implementeringsfasen etter oppkjøpet samarbeidet vi tett med logistikk-teamet hos Maritech for å få alt på plass. Dette var en positiv erfaring som medvirket til at vi nå har valgt å innføre Timpex-systemene i hele konsernet.

Ove Gjelstenli, Sales Director, Logistics i Maritech.
Ove Gjelstenli, Sales Director, Logistics i Maritech.

- Vi takker for tilliten og gleder oss til å samarbeide videre med Nor-Log, sier Ove Gjelstenli, Sales Director, Logistics i Maritech.

- Vi ser en aktør som aktivt ønsker å utvikle og effektivisere driften gjennom digitale løsninger. De er gode på konsolidering og tilfører oss økt kompetanse på dette området. Konsernet er kvalitetsfokuserte, innovative og fremoverlente – vi er stolte over å få være partner til Norges største transportbedrift innen temperert gods.

Powered by Labrador CMS