Tomten Logiceners har kjøpt, ligger på samme område som Europris' sentrallager, og er plassert til høyre på dette bildet fra Skolt Eiendom, som er selger av tomten.

Sikret seg stor lager-tomt i Moss

Logicenters kjøpte logistikktomt på 70.000 kvadratmeter fra den lokale eiendomsutvikleren Skolt.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logicenters opplyser at de har kjøpt tomten på spekulasjon uten å ha noen leietakere på plass ennå.

Logicenters er allerede i gang med å å forberede tomten, slik at bygging kan starte opp i fjerde kvartal 2022. Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters, forteller at de er trygge på å få inn leietakere i Moss, etter at selskapets tomter i Vestby ser ut til å fylle seg opp raskere enn prognosene.

Ruben Krantz i Logicenters er glad for å ha sikret seg en attraktiv tomt i Moss.

- Vi regner med å signere på rundt 40.000 m² bygg i Moss i løpet av året, og begynne å bygge mot slutten av året. Mot slutten av 2023 kan det være klart til innflytting der, sier han.

Europris-nabo

Tomten ligger på samme område som Europris' sentrallager, et område som ligger an til rask utvikling de neste årene. Hele logistikkparken er planlagt å være ferdig utviklet i løpet av 2025.

– Vi er glade for å ha sikret denne eiendommen i Moss. Området har hatt sterk vekst de seneste årene og vi kan se at utviklingen i Moss har fått en god start. Med leietakere i området som Greencarrier, Europris, HelloFresh, Onna Greens, Altus Logistics, Etac og Rockwoll, har Moss logistikkpark vært på kartet for store logistikkselskaper i lang tid. Moss har også god tilgang på arbeidskraft, noe som er blitt mer viktig for logistikkselskaper, sier Ruben Krantz.

Bærekraftfokus

Han mener også at beliggenheten nær Moss Havn og innlandshavnen gir muligheter for å enkelt transportere varer inn og ut av landet.

– Vårt mål er å utvikle en spesialtilpasset eiendom med sterkt fokus på miljø, bærekraft og energieffektivitet. Vi ser nå etter store leietakere som fokuserer på de samme faktorene som oss, sier Krantz.

– I vil takke Logicenters for en veldig profesjonell og god prosess. Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet i fremtiden, sier Karsten F. Hansen, CEO i Skolt.

Powered by Labrador CMS