Peter Stangeland får et stort ansvar med å få Logent AS opp og stå igjen.
Peter Stangeland får et stort ansvar med å få Logent AS opp og stå igjen.

Peter Stangeland i Logent-toppen

1. januar 2017 tiltrer Peter Stangeland som Salgsdirektør i Logent Norge.

Publisert

Som salgsdirektør for logistikktjenester får Stangeland et stort ansvar med å utvikle Logents virksomhet i Norge, Han har stor tro på at det svensk-eide selskapet skal klare utfordringene.

Sulter etter bedring

– Eierne sulter etter å få selskapet opp og stå en gang for alle, sier Stangeland til Transport Inside.

Foruten bred kundefokus blir logistikktjenester, toll, havn og rekruttering sentrale oppgaver for Stangeland med bred erfaring fra ulike lederroller i logistikkbransjen.

Han har de siste årene vært ansatt hos Engrospartner AS hvor han jobbet som Sales and Marketing Manager. Stangeland har også lang erfaring fra lederstillinger i tidligere selskaper som VSD og Lidl.

Kjærkomment tilskudd

– Stangeland blir med sin kompetanse, brede erfaring og solide nettverk et kjærkomment tilskudd i den norske organisasjonen. Han får en sentral rolle i utviklingen av selskapets virksomhet i Norge, sier den ferske adm. direktøren i Logent AS, Kenneth Thoresen, og som tiltrådte 1. november.

Han overtok etter Miran Martincic som offisielt fratrådte 1. desember etter halvannet år i stillingen som adm. direktør. Martincic ønsker imidlertid den nye Logent-ledelsen lykke til med å utvikle den norske virksomheten.

Logent er en uavhengig logistikkleverandør med et omfattende tjenestetilbud innen Supply Chain Management. Tjenestetilbudet inkluderer bransjeløsninger, bemanning, Havn & Hub og kompetanse.

Logent er representert på flere steder i Sverige og Norge med ca. 3000 ansatte. Selskapet omsatte 2015 for ca. 1,5 milliarder kroner.