Lineage Logistics lanserer Lineage Link ved sine terminaler og lager verden over, en fullt integrert supply chain-teknologi som sømløst forbinder Lineage-nettverket med alle samarbeidspartnere i leverandørkjeden.

Lineage Link rulles ut globalt

Tirsdag startet utrullingen av den fullt integrerte supply chain-teknologien, Lineage Link.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den lanseres av Lineage Logistics, verdens største og mest innovative leverandør av temperaturregulerte logistikkløsninger, i samarbeid med Turvo, en ledende global leverandør av logistikkprogramvare.

Lineage Link er en fullt integrert supply chain-teknologi som sømløst forbinder Lineage-nettverket med alle samarbeidspartnere i leverandørkjeden.

Ifølge pressemeldingen gir plattformen kundene et enestående nivå av innsikt og kontroll som muliggjør mer smidige og riktige beslutninger. Ikke minst blir temperaturregulerte logistikkløsninger mer synlig på tvers av lokasjoner, bestillinger, varelager, transport og planlegging av lageravtale.

Rulles ut i stor stil

Lineage skal i løpet av 2021 distribuere Turvos teknologi til mer enn 200 anlegg. Den totale distribusjonen omfatter et globalt nettverk med over 330 anlegg i 15 land i Europa og øvrige verdensdeler.

– Partnerskapet med Turvo har muliggjort lanseringen av Lineage Link, en transformativ logistikkløsning som optimaliserer hele forsyningskjeden, sier informasjonsdirektør Sudarsan Thattai i Lineage.

Styreleder og adm. direktør Scott Lang i Turvo sier følgende: - Vi samarbeidet med Lineage for å eliminere barrierer i forsyningskjeden skapt av blant annet foreldet teknologi.

Kloosterboer til Lineage

I desember i fjor kjøpte Lineage Logistics selskapet Kloosterboer Norway for å styrke tilværelsen på det skandinaviske og nordiske markedet.

Kloosterboer, en ledende leverandør av temperatur-kontrollert gods og logistikk i Nord-Europa blir nå tatt hånd om av en av verdens største og mest innovative leverandører innen temperaturstyrte løsninger, Lineage Logistics.

Powered by Labrador CMS