Solgt til Lineage Logistics.
Solgt til Lineage Logistics.

Kloosterboer Norway til Lineage

Lineage Logistics har kjøpt Kloosterboer Norway for å styrke tilværelsen på det skandinaviske og nordiske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Kloosterboer, en ledende leverandør av temperatur-kontrollert gods og logistikk i Nord-Europa blir nå tatt hånd om av Lineage Logistics, en av verdens største og mest innovative leverandører innen temperaturstyrte løsninger.

Ved Mosseporten og E6

Kloosterboer Norge med sine 17.500 palle-plasser i sitt logistikk- og fryseanlegg i fjellet ved Mosseporten i Moss er godt egnet til å betjene den globale matforsyningskjeden til Lineage.

- Vi ser fram til å få Kloosterboers norske virksomhet inn i vårt nettverk. Dermed kan vi betjene kunder i den nordeuropeiske regionen, sier Mike McClendon, President for internasjonale operasjoner i Lineage.

Nederlandske Kloosterboer ble etablert som en sterk og uavhengig familiebedrift i 1925. I 2015 overtok selskapet Mosseporten Frysehotell i Moss, og som fikk navnet Kloosterboer Norway AS.

Viktig å selge

– Vår strategi er å være en integrert leverandørkjedepartner for våre kunder, noe som fører oss i retning av å bygge flere nye lokasjoner på kort tid. Da Norden ikke er et sentralt utviklingsmarked i denne strategien, er vi glade for å kunne selge Kloosterboer Norge til Lineage, sier Stephane Pluenet, administrerende direktør for automatisering i Kloosterboer.