Solgt til Lineage Logistics.

Kloosterboer Norway til Lineage

Lineage Logistics har kjøpt Kloosterboer Norway for å styrke tilværelsen på det skandinaviske og nordiske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kloosterboer, en ledende leverandør av temperatur-kontrollert gods og logistikk i Nord-Europa blir nå tatt hånd om av Lineage Logistics, en av verdens største og mest innovative leverandører innen temperaturstyrte løsninger.

Ved Mosseporten og E6

Kloosterboer Norge med sine 17.500 palle-plasser i sitt logistikk- og fryseanlegg i fjellet ved Mosseporten i Moss er godt egnet til å betjene den globale matforsyningskjeden til Lineage.

- Vi ser fram til å få Kloosterboers norske virksomhet inn i vårt nettverk. Dermed kan vi betjene kunder i den nordeuropeiske regionen, sier Mike McClendon, President for internasjonale operasjoner i Lineage.

Nederlandske Kloosterboer ble etablert som en sterk og uavhengig familiebedrift i 1925. I 2015 overtok selskapet Mosseporten Frysehotell i Moss, og som fikk navnet Kloosterboer Norway AS.

Viktig å selge

– Vår strategi er å være en integrert leverandørkjedepartner for våre kunder, noe som fører oss i retning av å bygge flere nye lokasjoner på kort tid. Da Norden ikke er et sentralt utviklingsmarked i denne strategien, er vi glade for å kunne selge Kloosterboer Norge til Lineage, sier Stephane Pluenet, administrerende direktør for automatisering i Kloosterboer.

Powered by Labrador CMS