To elektriske reachstackere er blant utstyret Kalmar skal levere til Wallenius Wilhelmsen i USA.

Elektrifiserer Wallenius Wilhelmsens USA-logistikk

Kalmar skal levere fire tunge elektriske gaffeltrucker, to elektriske reachstackere og tre tunge terminaltraktorer til selskapets amerikanske logistikknettverk.

Publisert

Norske Wallenius Wilhelmsen er blant verdens ledende aktører innen kjøretøytransport- og logistikk, og har over 9500 ansatte i 28 land. For å kutte sine klimagassutslipp, jobber rederiet med å gjøre de landbaserte prosessene som er mulig, med null utslipp.

Derfor har selskapet nå bestilt fire tunge elektriske gaffeltrucker, to elektriske reachstackere og tre tunge terminaltraktorer til selskapets amerikanske logistikknettverk. Det er Kalmar som skal levere utstyret. De to selskapene har hatt et langvarig samarbeid.

- Våre to selskap har dratt nytte av et partnerskap som strekker seg mer enn tre tiår tilbake i tid. Denne nye avtalen om å fornye vårt lastehåndteringsutstyr med helelektriske og mer miljøeffektive maskiner er et viktig skritt for å støtte vårt initiativ for ren flåte i USA. Vi tror at Kalmars tilbud av tungt utstyr er det riktige valget for å hjelpe oss å nå våre mål, sier Ove Moring, Head of Supplier & Contract Management hos Wallenius Wilhelmsen.

Powered by Labrador CMS