Ole A. Hagens forventninger

Markedsdirektør i PostNord og styreleder i NHO Logistikk og Transport, Ole Andreas Hagen, har store forventninger til både NTP og Transport & Logistikk-konferansen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Samlasterne forventer at Nasjonal transportplan (NTP) ivaretar næringslivets behov og verdiskaping. Vi står overfor store utfordringer med fallende oljepris og økt arbeidsledighet. Det er spennende å se hvordan samferdselen ivaretas i denne situasjonen. Det må investeres i infrastruktur for å skape bedre fremkommelighet og større forutsigbarhet, sier Hagen.

Møteplass for alle

Og når det gjelder Transport & Logistikk-konferansen har han følgende kommentar:

- Det er viktig at konferansen er en møteplass hvor alle kan møte alle, på alle nivåer, fra studenter til statsråder, statsledere og næringslivsfolk.

19.-20. oktober arrangeres høstens største og viktigste møteplass for alle transport- og logistikkinteresserte i Norge.

I 2015 samler konferansen over 90 foredragsholdere fra inn- og utland. Temaer er blant annet hvordan du kan oppnå lønnsomhet med god planlegging, og hva er de største trendene og utfordringene innen logistikken. Vi får også høre om samferdselssatsinger - både på terminalene, vei og på jernbanen som har stor innvirkning transporthverdagen vår. 

 

 

Powered by Labrador CMS