Finner den optimale «match»

Tone Finbraaten har grep om rekrutteringsarbeidet i Gardermoregionen.

Publisert Sist oppdatert

Finbraaten som etablerte Jobzone Jessheim i 2006 er opptatt av å finne den optimale "match" for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Jakter sjåfører

Foruten å jakte på sjåfører, særlig med yrkessjåførbevis innen C og CE, er partneren og avdelingslederen i rekrutteringsselskapet Jobzone på leting etter «drevne» speditører, fortollere og befraktere.

- Det er stor mangel på disse menneskeressursene. Behovet for høyskole- og masterkandidater innen logistikk er spesielt stort, understreker Finbraaten.

Til alle nivåer

Hun forteller at logistikk, lager og terminal er de største bransjene i området rundt hovedflyplassen, og at det er behov for stillinger på alle nivåer i disse bransjene.

- Men størst mangel er det på kandidater til de mer operative stillingene, sier Finbraaten med følgende betraktninger om fremtiden:

- De som ønsker å videreutdanne seg innen logistikk, enten det er som fagarbeidere, høyskolekandidater eller ikke minst de som kombinerer jobb og videreutdanning, vil ha en god fremtid i området rundt Gardermoen. Det nye studiet på Jessheim Videregående skole til høsten er etterlengtet.

- Jobzone tilbyr både faglærte og ufaglærte til ulike funksjoner innen transport- og logistikkbransjen. Vi kan på kort varsel være tilgjengelig med vikarer, enten det dreier seg om dagsbehov eller lengre vikariater. Jobzone tilbyr medarbeider for faste ansettelser og ulike vikariater, forteller Finbraaten.

Lang erfaring

Hun har solid erfaring innen ledelse, salgs- og markedsledelse, prosjektledelse, økonomiansvar, styrearbeid, i tillegg til omstilling, rådgivning og karriereutvikling. Finbraaten har også 20 års erfaring fra ledende stillinger innen nordisk forsikringsbransje.

Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2013 formidlet rekrutteringsselskapet 8100 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.