Globalt har UPS Healthcare levert mer enn 800 millioner vaksinedoser til 99,999% levering «on time» i over 100 land.

UPS gir bedre kontroll i helselogistikken

UPS Healthcare lanserer UPS Premier – en ny teknologi for kritiske helseforsendelser gir kundene større kontroll og forbedret synlighet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UPS Healthcare utvider sin UPS Premier-tjeneste over hele Europa, og markerer dermed et nytt skritt i en pågående service- og teknologioppgradering for å møte de skiftende behovene til kritiske tids- og temperaturfølsomme helsetjenester.

Små pakker utstyres med avansert sensorteknologi, i tillegg til økt prioritering og fokus på forsendelsene i UPS globale nettverk. Sammen med spesialisert håndtering og forbedret synlighet og kontroll, kan neste generasjons sensorteknologi finne pakker innen en radius på tre meter fra deres plassering, hvor som helst i UPS-nettverket.

Behov for perfekt service

– Kunden våre innoverer som aldri før – alt fra vaksiner til biologiske produkter, og med det kommer behovet for nesten perfekte servicenivåer, sier Monica Alvarado, markedsdirektør i Europa, UPS Healthcare i en pressemelding.

– Gjennom denne teknologiaktiverte tjenesten vil vi kunne klassifisere og identifisere kritiske helseforsendelser før de forlater kundenes hender, og tilby dem enestående kontroll, synlighet og pålitelighet i hele forsyningskjeden, legger hun til.

Innovasjoner innen biologi, spesiallegemidler og personlig medisin er drivere for økt etterspørsel etter presisjonslogistikk for å støtte pasientkritiske, tids- og temperaturfølsomme produkter. Det globale markedet for biologiske terapeutiske legemidler vil øke fra 285,5 milliarder dollar i 2020 til 421,8 milliarder dollar innen 2025.

Ned til 80 minusgrader

Lanseringen av UPS Premier i Europa er nok et eksempel på selskapets engasjement for logistikk innen helse. I 2021 investerte UPS Healthcare i over 36.000 m² med kjølekjede, GMP-kjølere og frysere i nyrenoverte eiendommer, i både Italia, Polen, Tsjekkia, Nederland og Tyskland. Disse fasilitetene kan sikre lagring av biologiske stoffer fra 2 ° C til så lavt som -80 ° C, og kommer i tillegg til eksisterende lagerkapasitet på 1 million m², spesialtilpasset legemidler, i 34 land.

UPS Premier har spilt en sentral rolle i leveringen av vaksiner i USA. Globalt har UPS Healthcare levert mer enn 800 millioner vaksinedoser til 99,999 prosent levering «on time» i over 100 land.

Powered by Labrador CMS