Globalt har UPS Healthcare levert mer enn 800 millioner vaksinedoser til 99,999% levering «on time» i over 100 land.
Globalt har UPS Healthcare levert mer enn 800 millioner vaksinedoser til 99,999% levering «on time» i over 100 land.

UPS gir bedre kontroll i helselogistikken

UPS Healthcare lanserer UPS Premier – en ny teknologi for kritiske helseforsendelser gir kundene større kontroll og forbedret synlighet.

Publisert

UPS Healthcare utvider sin UPS Premier-tjeneste over hele Europa, og markerer dermed et nytt skritt i en pågående service- og teknologioppgradering for å møte de skiftende behovene til kritiske tids- og temperaturfølsomme helsetjenester.

Små pakker utstyres med avansert sensorteknologi, i tillegg til økt prioritering og fokus på forsendelsene i UPS globale nettverk. Sammen med spesialisert håndtering og forbedret synlighet og kontroll, kan neste generasjons sensorteknologi finne pakker innen en radius på tre meter fra deres plassering, hvor som helst i UPS-nettverket.

Behov for perfekt service

– Kunden våre innoverer som aldri før – alt fra vaksiner til biologiske produkter, og med det kommer behovet for nesten perfekte servicenivåer, sier Monica Alvarado, markedsdirektør i Europa, UPS Healthcare i en pressemelding.

– Gjennom denne teknologiaktiverte tjenesten vil vi kunne klassifisere og identifisere kritiske helseforsendelser før de forlater kundenes hender, og tilby dem enestående kontroll, synlighet og pålitelighet i hele forsyningskjeden, legger hun til.

Innovasjoner innen biologi, spesiallegemidler og personlig medisin er drivere for økt etterspørsel etter presisjonslogistikk for å støtte pasientkritiske, tids- og temperaturfølsomme produkter. Det globale markedet for biologiske terapeutiske legemidler vil øke fra 285,5 milliarder dollar i 2020 til 421,8 milliarder dollar innen 2025.

Ned til 80 minusgrader

Lanseringen av UPS Premier i Europa er nok et eksempel på selskapets engasjement for logistikk innen helse. I 2021 investerte UPS Healthcare i over 36.000 m² med kjølekjede, GMP-kjølere og frysere i nyrenoverte eiendommer, i både Italia, Polen, Tsjekkia, Nederland og Tyskland. Disse fasilitetene kan sikre lagring av biologiske stoffer fra 2 ° C til så lavt som -80 ° C, og kommer i tillegg til eksisterende lagerkapasitet på 1 million m², spesialtilpasset legemidler, i 34 land.

UPS Premier har spilt en sentral rolle i leveringen av vaksiner i USA. Globalt har UPS Healthcare levert mer enn 800 millioner vaksinedoser til 99,999 prosent levering «on time» i over 100 land.

Powered by Labrador CMS