Sjøveis samferdsel

Sjøveien er igjen i fokus når Kristiansand Havn inviterer til Havnekonferansen 2015, 27. august.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sørlands-havnen ønsker å gjenta fjorårssuksessen med nok en innholdsrik og spennende konferansedag på Kilden.

Ekspertisen på plass

Her vil fremtidens havn og samferdsel være tema. Havnen har i den anledning invitert nasjonal og internasjonal ekspertise for å sette fokus på aktuelle spørsmål og problemstillinger.

Det blir anledning til å få med seg samferdselsministerens tanker om havnens plass i logistikkstrukturen og hvordan konsulentselskapet Rejlers vurderer jernbanens fremtidige rolle. Bulk eiendom presenterer hvordan infrastruktur er avgjørende for valg av datalagringssentra og Kystverket tar oss med inn i framtidsbilder for sjøtransport og sjønæringen. Vi får presentert tanker om den verdensledende operatøren Maersks fremtidige transportløsninger. NHO Logistikk og Transport beskriver behovet for mer gods på sjø og havnenes rolle for å nå eksisterende målsettinger.

Bred deltagelse

John G. Bernander er konferansier og vil lede forsamlingen gjennom dagen og styre den avsluttende paneldebatten. Han er kjent fra sine roller som Gard-direktør, NHO-direktør og kringkastingsjef.

Blant deltagerne finner vi Kirsti Slotsvik, direktør i Kystverket, Peder Nærbø, partner og leder i Bulk Infrastructure, John G. Bernander, konferansier, Are Kjensli, adm. dir. NHO Logistikk og Transport, Susanne Jacobsen, adm. direktør i Maersk Line Scandinavia og Ketil Solvik-Olsen, samferdselsminister.

 

 

Powered by Labrador CMS