KGH-sjef Lars Börjesson tråkker over Sveits-grensa.
KGH-sjef Lars Börjesson tråkker over Sveits-grensa.

KGH fortsetter Europa-ekspansjonen

Sveits er neste når KGH fortsetter sin europeiske ekspansjon.

Publisert

Etter KGH Customs Services siste utvidelse i Storbritannia fortsetter selskapet å styrke sin posisjon i Europa ved å kjøpe Hermes & Richard AG, en sveitsisk basert toll-leverandør som tilbyr tjenester i Sveits, Tyskland og Frankrike.

Hermes & Richard har vært en partner til KGH i flere år.

KGH skriver i en pressemelding at selskapet har kontinuerlig styrket sin virksomhet de siste årene ved å utvide til flere europeiske land, noe som legger til ytterligere kompetanse og kapasitet.

Viktig for varehandelen

Utvidelsen til Sveits er et naturlig skritt i lys av landets betydning for europeisk handel og KGHs tilstedeværelse i nabolandene, der et stort flertall varer passerer.

– Sveits spiller en sentral rolle i europeisk handel med sin sentrale posisjon og som handelspartner med EU, sier adm. direktør Lars Börjesson i KGH som også viser til at den sveitsiske tollhåndteringen skal digitaliseres.

Tjenestene til Hermes & Richard AG strekker seg fra toll og skatterådgiving til fullføring av alle tollformaliteter.

Selskapet er basert på grensen mellom Sveits, Tyskland og Frankrike og opererer med egne strategisk plasserte kontorer.

– Å bli en del av KGH er et spennende skritt for oss, det bidrar til å gi våre kunder flere tjenester og ressurser, for ikke å nevne tilgangen til KGHs internasjonale nettverk. På lik linje ser vi frem til å hjelpe KGH sine kunder med deres handel med Sveits, sier Patrick Zenhäusern, konsernsjef for Hermes & Richard.

Powered by Labrador CMS