Toten Transport-sjefen måtte gå

Styret i Toten Transport AS har bedt Terje Bulling om å fratre som konsernsjef etter uenighet og en helhetsvurdering.

Publisert Sist oppdatert

- Etter 15 måneder i stillingen har jeg staket ut en kurs i samarbeid med kompetente ansatte og eiere. Dette har gitt resultatforbedring det siste året, til tross for en markedsnedgang på rundt 9% i vår bransje, forteller Bulling til Mtlogistikk.no og presiserer følgende:

- Jeg er veldig fornøyd med jobben jeg har gjort i Toten Transport, i samarbeid med gode medarbeidere og eiere.

Visekonsernsjef i selskapet, Roy Jakobsen, er konstituert i stillingen inntil styret kommer fram til en løsning på framtidig ledelse av transportselskapet.

Kommer tilbake

Bulling overtok som konsernsjef etter Terje Eriksen som hadde over 30 år i selskapets lederstol. Bulling har jobbet flere år i Cargolink, blant annet som adm. direktør. Før han tiltrådte som leder i Toten Transport drev han eget rådgivningsselskap og som rådgiver for transportbransjen.

– Denne rådgivningstjenesten vil jeg nå igjen ta fatt i. Men i utgangspunktet er jeg ledig på jobbmarkedet, sier Bulling, etter at styret i Toten-selskapet gjorde en helhetlig vurdering av konsernsjefen om å be han fratre.

Og, som Bulling selv sier, - tillit må man ha for å drive et av landets største transportselskap. Konsernet har en årsomsetning på ca. 800 millioner kroner og 75 ansatte.

- Men jeg kommer sterkt tilbake, sier han til Mtlogistikk.no.