Kvalitetstransport driver blant annet med internlogistikk på Gardermoen.

Jetpak Norway kjøper Kvalitetstransport AS

Jetpak styrker seg på Gardermoen med oppkjøp.

Publisert

Jetpak Top Holding AB har i fredag gjennom sitt datterselskap Jetpak Norge AS signert en avtale om å kjøpe alle aksjene i det norske leverings- og distribusjonsselskapet Kvalitetstransport A/S. Kjøpesummen oppgis til 22 millioner kroner og betales kontant.

– Gjennom oppkjøpet av Kvalitetstransport har vi nå styrket Jetpaks posisjon innen de viktige luftfraktrelaterte bud-, distribusjons- og lagertjenestene, samt tilført ytterligere dekning og kapasitet til vårt nåværende veitransportnettverk, sier Jetpaks CEO Kenneth Marx.

Kvalitetstransport A/S har sin hovedbase på Oslo Lufthavn Gardermoen og er også etablert i Bergen. Selskapet jobber primært med bud- og distribusjonstransport i Norge, lagertjenester og flyterminallogistikk på Gardermoen lufthavn. Kvalitetstransport hadde i regnskapsåret 2022 en omsetning på 101,2 millioner kroner og har 39 ansatte.

– Dette oppkjøpet vil ytterligere forbedre vårt tjenestetilbud på våre tre viktigste flyplasser i Skandinavia. Dette er i tråd med vår plan om å tilby logistikkløsninger i hele Skandinavia, da dette oppkjøpet følger våre tidligere oppkjøp av CTS Express i Danmark i 2022 og BudAB i Sverige i oktober i år, sier Marx.

Even Furuholt grunnla Kvalitetstransport for 25 år siden, og var fortsatt majoritetseier mens selskapet har vært ledet av Thomas Sefring.

– Etter mer enn 25 år med å utvikle Kvalitetstransport til det den er i dag, ser vi nå virkelig frem til å kunne bidra til å videreutvikle virksomheten og styrke vår markedsposisjon i Norge innenfor rammen av Jetpaks organisasjon, sier Sefring og Furuholt i en uttalelse.

Powered by Labrador CMS