Etter fem år i Green Cargo har Jan Kilström fått et tilbud han ikke kunne si nei til i en annen bransje.

Kilström forlater Green Cargo

Etter fem år som administrerende direktør i Green Cargo har Jan Kilström funnet seg en helt annen bransje.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg har trivdes fantastisk godt i Green Cargo og her veldig stolt over alt vi har prestert. Vi har i løpet av disse årene fått til en sterk resultatforbedring i selskapet.  Men, jeg har fått et spennende tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Nøyaktig hva jeg skal gjøre kan jeg ikke si i dag, sier Kilström.

Kilström begynner i sin nye administrerende direktør-stilling til høsten. Green Cargo begynner umiddelbart å se etter en ny administrerende direktør.

Green Cargo er et svensk jernbaneselskap som kjører 400 godstog i døgnet i Sverige og trafikkerer 270 steder i Norge og Sverige. Konsernet har 1900 ansatte og en omsetning på 4,3 milliarder svenske kroner i 2017.

- Med sitt engasjement og driv har Jan Kilström gjort en svært god jobb med å utvikle Green Cargo og håndtere de utfordringer selskapet er blitt stilt overfor. Han har på en betydningsfull måte bidratt til den kraftige resultatforbedringen og omstruktureringen av selskapet til en mer effektiv organisasjon, sier styreleder i Green Cargo, Jan Sundling.

Powered by Labrador CMS