Nye frysetrailere

Nå er Krone Cool Liner frysetrailere i stål og glassfiber på det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Cool Liner dp Steel er produsert som en komplett enhet med selvebærende skap. Det er benyttet stål ytterplate og PVC belagt stål innerplate, som skummes med isolasjon med patentbeskyttete automatiserte produksjonsmetoder.

Spesialteknikk

Ved å benytte en spesiell teknikk ved falsing av platene oppnås den samme fordelen som en hel veggseksjon og optimal isolasjon.

Trailerne er bygget på en helt ny, høyautomatisert fabrikk i Lübtheen, Tyskland, som åpnet 2007.

Norske ønsker

- Vi har nå fått tilgang til varianter med norske spesifikasjoner; 18 T kingpin, 8100 aggregatavstand samt øvrige norske ønsker, sier Preben Ferre i Vogn-Service.

Vogn-Service er importør av trailere, tilhengere samt påbygg fra Krone Nutzfahrzeuge i Tyskland.

På vei

De første nye frysetrailerne er allerede i Norge, og flere er underveis til kunder.

Cool Liner dp GFK glassfiberskap kom i en ny forbedret versjon i 2011.

Kombi

- Kombinasjonen av høy kompetanse og tilpasningsevne på fabrikken gjør at vi kan levere utstyr etter kundens ønsker og behov. Dette har betydning for spesielle oppdrag som melketransport og blomsterkjøring, sier Ferre.

På disse skap benyttes egen ramme, og dette gir stor fleksibilitet ved valg av chassis. Skapene monteres på forvogn, kjerre/slep, vekselflak ramme eller trailerchassis. Samarbeidspartner Norfrig Service AS gir muligheter til total skreddersøm på produktet, for eksempel montering bakløfter, spesialkasser, innredning etc.