Frode Reksten med nye hatter

Frode Reksten er på ”banen”. Nå også som Supply Chain Manager i Swims AS.

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble han også ansatt som universitetslektor på Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV).

Logistikk, logistikk, logistikk…

For en tid siden tok han et pusterom og trakk seg som nestleder i Logistikkforeningen.no Østlandet. Men allerede den gang fortalte han oss at han fortsatt ville holde fokus på logistikk og jobbe ufortrødent med strategi, logistikk og innkjøp.

Reksten er daglig leder i Condeco AS og har lenge vært tilknyttet logistikkstudiet ved Handelshøyskolen BI i Nydalen, Drammen, Kristiansand, Stavanger og Bergen.

Tiden han ikke bruker i studiesammenheng går med til virksomheten i Condeco.

Nye veier

Høsten 2004 brøt logistikkguruen nye barrierer og etablerte selskapet Condeco som betyr å møtes på latinsk. Da sa Frode Reksten farvel til konsulentselskapet Istind, som han etablerte sammen med Bendek Maartmann-Moe 1. juli 2003. Condecos virksomhet omfatter kompetanseutvikling, kurs og forelesninger, lederutvikling og Management for Hire.

Som logistikksjef, bedriftsleder og ettertraktet foreleser innen logistikk og IKT har Frode Reksten vært med å bygge logistikkfundamentet i flere norske bedrifter.

Nå går´n på gummisåler…

Nå har han altså fått en sentral rolle som Supply Chain Manager i Swims AS, en global produsent av det riktige produktet å ha på beina, den moderne kallosjen. Swims er gummi-«sko» som man trer utenpå sine favorittsko, og så tar man de bare av når man har kommet frem dit man skal.