Ny sjef i Nor-Log Gruppen

Erlend Pekeberg tiltrer 14. april som ny sjef for Nor-Log Thermo.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter nærmere fire år i sjefsstolen i Toten Transport Oslo er Pekeberg som nyansatt daglig leder i Nor-Logs termovirksomhet tilbake i en virksomhet han har 20 års erfaring fra.

Dette er nok et ledd for å styrke selskapet ytterligere etter oppkjøpet av Bring Frigo AS i desember i fjor.

Vokser

Nor-Log Gruppen fikk et solid tilskudd etter kjøpet av datterselskapet i Posten Norge med 135 ansatte og nærmere én milliard kroner i årlig omsetning, og som tilbyr transport- og logistikkløsninger for temperatur-kontrollert gods både nasjonalt og internasjonalt.

Nor-log Gruppen, med Lars Arne Brøttem som konsernsjef, tilbyr i dag et finmasket, nasjonalt nettverk av kjøle- og frysetransporter.

Gruppen er morselskap i et konsern opprettet i 2019 etter sammenslåingen av Miniekspress-selskapene og Suldal Transport og har til sammen over 400 ansatte.

– Dette blir spennende

– Som største aktør innen termotransport i Norge med et landsdekkende tilbud, er Nor-Log et spennende selskap med stort potensiale for videreutvikling innen termotransport, forteller den nye daglige lederen i Nor-Log Thermo, Erlend Pekeberg til Mtlogistikk.

Han understreker følgende:

Nor-log Gruppen består av Suldal Transport og Miniekspress-selskapene, og kjøpte nylig Bring Frigo.

- Med den kompetansen som er i selskapet med de tidligere Bring Frigo-ansatte går vi en spennende tid i møte.

Pekeberg forlater et selskap som forandrer eierstruktur.

Nylig ble det signert en intensjonsavtale hvor Toten Transport AS selges 100 prosent til et nystiftet selskap.

En sammenslutning av Litra AS, Gausdal Landhandleri AS, Surnadal Transport AS og LRN Transport AS vil samlet eie 70 prosent av dette nye selskapet fordelt på like store aksjeposter, mens de tidligere eierne av Toten Transport AS vil eie 30 prosent av selskapet.

Powered by Labrador CMS