I DRIWs nye lokaler i Kvadraturen (Tollbugate 8a og b, Oslo) finner vi (f.v.) Oven Lien, Key Account Manager, Kari Bente Skarbø, leder for Oslo-avdelingen og Steffen Larvoll, markedsutvikler.
I DRIWs nye lokaler i Kvadraturen (Tollbugate 8a og b, Oslo) finner vi (f.v.) Oven Lien, Key Account Manager, Kari Bente Skarbø, leder for Oslo-avdelingen og Steffen Larvoll, markedsutvikler.

De representerer «den nye logistikken»

DRIW åpner kontor i Oslo med Kari Bente Skarbø som leder. Med seg på laget har hun Steffen Larvoll og Oven Lien.

Publisert

Skarbø med lang erfaring fra management consulting og teknologiselskaper skal sammen med det nye DRIW-teamet hjelpe varehandelen med det digitale skiftet.

Selskapet leverer logistikkløsninger som gjør det mulig for varehandelen å skape gode handleopplevelser på tvers av alle kanaler, digitale så vel som fysiske.

- Endrede handlemønstre stiller nye krav til varehandelsaktørenes logistikkløsninger, og etterspørselen etter DRIWs løsninger øker. Sammen skal vi utvikle marked og kunder for selskapet, sier Skarbø og fortsetter:

- Jeg har alltid vært opptatt av hvordan samspillet mellom teknologi og mennesker bidrar til at selskaper når sine forretningsmessige mål, sier Skarbø.

Nytt og innovativt

Sentralt i den nye logistikken er kravet til enhetlig datagrunnlag. For å levere gode handleopplevelse til stadig mer krevende kunder, må varehandelsaktørene ha kontroll på dataene.

For dagens handleopplevelser stress-tester den tradisjonelle logistikken. Skal kravene til dagens forbrukere innfris, trenger varehandelsaktørene logistikksystemer med full sporbarhet som er bygget på en moderne plattform, og som er fleksible og skalerbare.

Hårete mål

Selskapet er i kraftig vekst med over 70 medarbeidere i Ålesund og en håndfull medarbeidere i Oslo. Etableringen av Oslo-kontoret er et tydelig signal om at DRIW har hårete mål og ønsker å komme nærmere både kunder og markedet.

Skarbø fremhever at endringer i handlemønster krever en ny type logistikk. Den nye logistikken skal organisere netthandel, «showrooms», «pop up» og fysiske butikker.

Ifølge DRIWs daglige leder Cathrin Andersen Ødegård er norsk varehandel inne i sin største endring noensinne og den eksplosive økningen i moderne netthandel krever moderne logistikksystemer bygget med fleksibilitet som et grunnprinsipp.

Med bakgrunn i dette har DRIW utviklet TRACE: et ordre-, lager-, butikk- og transportsystem som gir vareeier full kontroll og sporing på hele varestrømmen. TRACE analyserer og behandler all datamengden fortløpende og kalkulerer til enhver tid optimale lager- og transportbevegelser.

Stiller krav

- Endret kundeadferd, globalisering og bransjeglidning, stiller krav til moderne logistikksystemer bygget med fleksibilitet som grunnprinsipp. Etablerte varehandelsaktører og eCommerce-aktører har behov for teknologisk plattform som gjør det mulig å effektivt levere på fremtidens handleopplevelse. Vi har valgt å kalle det "den nye logistikken", forteller Oslo-kontorets leder Kari Bente Skarbø.