ColliCares Polen-kontor vil ligge i den sentrale havnebyen Gdynia.

ColliCare etablerer seg i Polen

Norske ColliCare oppretter kontor i sitt 12. land.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ColliCare vokser videre og satser på konkurransedyktige og grønnere transportløsninger i Polen gjennom å åpne et nytt kontor i Gdynia, like ved Gdansk. Gdynia er et viktig internasjonalt handelsområde, spesielt som knutepunkt for trafikk mellom Asia, Europa og Norden, opplyser ColliCare i en pressemelding.

Et lokalt team på fire spesialister er allerede på plass Gdynia. Teamet har lokalkunnskap om Gdynia og Polen, og ColliCare vil nå være enda mer tilgjengelig for polske kunder. På den måten vil ColliCare tilby moderne, miljøvennlige transportløsninger mellom Polen og Europa, og andre land utenfor EU.

Teamet skal ledes av Jesper Hansen, som har lang erfaring i internasjonal logistikk og jobbet flere år i ColliCare Norge.

Jesper Hansen skal lede ColliCares polske kontor.

- Vi har fulgt det polske markedet i flere år nå og vi kjenner det godt. Den polske økonomien er i positiv utvikling og, i våre øyne, har den gode utsikter. Vi har samarbeidet med kunder i Polen i lang tid, som har i hovedsak blitt håndtert av det norske kontoret. Nå som vi har et team med lokale spesialister på plass, kan vi være mer tilgjengelig for polske kunder og tilby dem moderne, bærekraftige transportløsninger til Norden, så vel som resten av verden, sier Hansen.

ColliCare har ambisjoner om å gjøre transporten grønnere gjennom utstrakt bruk av sjø- og jernbaneløsninger.

I tillegg har ColliCare erfaring med håndtering av togfrakt, fra Kina til Polen (terminal i Sławków, Małaszewicze og Gdynia). Dette muliggjør crossdocking og videre distribusjon til Skandinavia og England og Europa via sjø, vei og tog. Tog- og sjøfrakt i og fra Polen vil bli komplettert med veitransport. Disse mulighetene gir også muligheter for effektive og pålitelige fraktløsninger til Vest-Europa.

ColliCare har vokst jevnt og trutt siden selskapet ble etablert i 2007. r. Selskapet har 600 ansatte, med kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland, Latvia, Litauen, Italia, Tyrkia, India og Kina.

Powered by Labrador CMS