Som nyansatt Head of Regional Sales i Unifaun vender Cato Hoberg tilbake til det han kan best.

Tilbake i cloudbasert virksomhet

Etter nærmere tre år med intern prosjektledelse i Norwegian Logistics er Cato Hoberg tilbake til det han liker best, cloudbasert transportadministrasjon med fokus på ERP, WMS eller e-handelsløsninger.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som nyansatt Head of Regional Sales i Unifauns får han blant annet ansvar for å styrke selskapets aktiviteter og merkenavn i Norge. Unifauns har godt fotfeste i resten av Norden gjennom 20 års virksomhet.

Nore-Europas ledende

Unifaun er Nord-Europas ledende leverandør av løsninger for transportadministrasjon (TA-systemer).

Selskapet tilbyr innovative TA-systemer som forenkler og effektiviserer transporthåndteringen både for transportkjøpere og transportører. Daglig håndterer systemene over 800.000 forsendelser fra mer enn 100.000 ulike selskaper. – Vi utgjør et nøkkelelement i europeisk logistikk, sier COO Christopher Dughieri i Unifaun.

Unifaun har levert skybaserte systemer for transportadministrasjon siden 1997. I dag har selskapet ca. 140 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen, og brukere i mer enn 70 land.

Unifaun, Nordens ledende leverandør av Delivery Management solutions, lanserte sin tjeneste i Norge for halvannet år siden. Selskapet har allerede bygget opp en effektiv strategi og en eksisterende kundebase i Norge og opplever nå kraftig vekst og momentum.

En sterk ressurs

Nå har Unifaun fått en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike logistikere, Cato Hoberg, i sine rekker.

Foruten intern prosjektledelse i Norwegian Logistics har Hoberg hatt ledende roller som Business Manager i Centiro og eServices Project Manager i KGH Customs Services.

Han hadde 15 års erfaring fra ulike speditør- og logistikkselskaper da han begynte i IT-bransjen.

Hoberg har hatt et intenst ønske om å opprettholde kontakten med logistikkfaget, samtidig som han så en stor fordel i å opprettholde nettverket, både sosialt og profesjonelt.

Han har hatt Logistikkforeningen som utviklingsarena, som han hadde sitt første møte med i 1999. Da ble han rekruttert som medlem av sin gode venn og mentor Andreas Brevik på Røroskonferansen.

Han har «frontet» logistikkfaget i en årrekke, ikke minst gjennom nett-mediet. Han er i dag en av landets mest kunnskapsrike på de største informasjonskanalene og på sosiale medier.

Powered by Labrador CMS