Camilla Raastad tilbake hos speditørene.

Camilla Raastad gjør comeback

Camilla Raastad (44) er tilbake i manesjen og sagmugget.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til NHO LT med både varierte og spennende arbeidsoppgaver, forteller Raastad til Transport Inside.

Det er imidlertid ingen fersking i «gamet» som erstatter «den gamle traveren» Torgeir Gullaksen, og som nå trer inn i pensjonistene rekker 16. april.

Raastad kjenner bransjen og mange av medlemsbedriftene godt. Hun gjorde seg også bemerket på en positiv måte i tiden som advokat i LTL-administrasjonen, men ikke minst som en sentral og dyktig juridisk støttespiller for medlemsbedrifter og transportbransjen.

Hun betraktes som meget godt egnet til jobben som omfatter et stort juridisk felt av saker som føres fra begynnelse til slutt. Det være seg transportrett, toll og forretningsjuridisk bistand for transport- og logistikknæringen.

God støttestiller

- Jeg ser frem til å kunne være en støtte for medlemmene når behovet for juridisk bistand melder seg, sier Raastad.

Etter at hun sluttet i det som da het LTL ved årsskiftet 2004/2005 jobbet hun rundt tre år som HR-direktør for Nor-Cargo AS.

- Jeg sa opp den jobben når jeg fikk min første datter, og har de siste ti årene drevet egen advokatpraksis. Mine klienter har hovedsakelig vært bedrifter i transport- og logistikkbransjen. Det gir meg selvsagt en trygghet i forhold til arbeidet som venter meg. Jeg er godt kjent med utfordringene bransjen står ovenfor, og håper jeg vil være en god bidragsyter for medlemmene gjennom arbeidet i NHO LT, sier Camilla Raastad.

Hun tok juridisk embetseksamen med spesialfag garantirett i 1997 og fikk advokatbevilling i 2003. Fra 1998-2001 arbeidet hun som advokatfullmektig i Servicebedriftenes Landsforening.

Du kan også lese om Camilla Raastads "come back" i Transport Inside.

Powered by Labrador CMS