Nina Hage, EVP Bulk Indusrial Real Estate.

Bulk kjøper tomt ved Gardermoen

Kjøper 50 mål med opsjon på over 200 til.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bulk Industrial Real Estate har kjøpt en tomt på 50 mål med opsjon på kjøp av ytterligere 213 mål på Herstua næringsområde i Nannestad kommune.

Tomten ligger plassert nord for Oslo lufthavn Gardermoen, og nær både E6 og E16. Planen er å bygge og leie ut topp moderne logistikk- og lagerbygg.

Aksen Moss-Gardermoen er spesielt viktig for logistikk- og distribusjonsvirksomheter, og Bulk er allerede etablert i Moss, Vestby, Vinterbro, Ausenfjell, Lindeberg, Gardermoen og Eidsvoll. Kjøpet av tomt på Herstua er selskapets første etablering i Nannestad kommune.

- Herstua er ideelt plassert og vi regner med stor etterspørsel fra ledende logistikk- og distribusjonsaktører. Nå ser vi frem til å samarbeide med kommunen for å utvikle området slik at det både skaper verdier lokalt, men også ivaretar hensynet til natur og lokalmiljø, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate.

Bulk har fra før utviklet industrieiendom i Oslo, Trondheim, Sverige og Danmark. Siden starten i 2006 har Bulk bygget, og har under oppføring, mer enn 500.000 kvadratmeter industribygg for kunder som XXL, PostNord, Nille, Bring, Dachser og DSV.

I alle prosjekter legges det vekt på å gjøre byggeprosessene og byggene så miljøvennlige som mulig, blant annet ved å benytte byggeteknikk som reduserer energiforbruk og å tilrettelegge for bruk av solceller på tak. Bulk sine standardiserte løsninger gir dessuten store muligheter for egentilpasning avhengig av leietagernes spesifikke behov.

Powered by Labrador CMS