Danebuåsen ligger sentralt og rett ved E18 mellom Sandefjord og Larvik.

Bulk satser langs E18

Bulk Industrial Real Estate gjør sin første etablering i Vestfold og Telemark.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bulk Industrial Real Estate har kjøpt en ferdigregulert tomt på 366 mål på Danebuåsen mellom Sandefjord og Larvik. Bulk Park Danebuåsen vil ha en nøkkelplassering langs E18, og vil gi store muligheter for utbygging i et populært område for logistikk- og distribusjonsaktører.

Nina Hage, EVP Bulk Indusrial Real Estate.

Bulk Industrial Real Estate er en av Norges fremste industrieiendomsutviklere og -forvaltere og dette er selskapets første etablering i Vestfold/Telemark.

- Vi gleder oss til å sette i gang med utviklingen av Bulk Park Danebuåsen og dermed bidra til positive ringvirkninger for kommunene rundt. Området er allerede svært ettertraktet for flere ulike type aktører og kunder, kanskje spesielt innen netthandel, så vi regner med høy etterspørsel, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate.

Danebuåsen ligger like ved E18 med kort vei til flere store knutepunkter som Torp Lufthavn og Larvik Havn, en av landets største containerhavner. Danebuåsen har nærtilgang til flere større østlands- og sørlandsbyer, samt videre transportårer som flyplass og havner.

Bulks standardiserte løsninger gir store muligheter for egentilpasning avhengig av spesifikke behov. På Danebuåsen vil man kunne utvikle lager- og logistikkløsninger som passer til egen virksomhet enten det er som tredjepartsleverandør, stor distributør eller lagervirksomhet. Bulk har fra før utviklet industrieiendom i Oslo, Trondheim, Sverige og Danmark. Siden starten i 2006 har Bulk bygget, og har under oppføring, mer enn 500 000 kvadratmeter industribygg for kunder som XXL, Postnord, Nille, Bring, Dachser og DSV.

Powered by Labrador CMS