Hyster er en stor truckprodusent med over 140 ulike modeller, her den nye 18 tonns stortrucken J10-18XD med litium-batterier.

Brubakken skal selge Hyster

Brubakken AS i Norge og Brubakken AB i Sverige har inngått avtale med Hyster om å bli distributør for hele Hysters produktsortiment innen trucker i Norge og Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi er glade og stolte over at Hyster har valgt oss som sin partner fremover. Våre organisasjoner har samme fokus på å hjelpe våre kunder til en mer effektiv materialhåndtering og få en enklere hverdag. Brubakkens brede servicenettverk sammen med Hysters sterke produktsortiment, vil hjelpe oss til økte volumer og markedsandeler i Norge og Sverige, sier Anders Henni, daglig leder for Brubakken AS.

Brubakken avvikler samarbeidet med direkte konkurrerende truckleverandører for å satse helhjertet på Hyster, opplyser selskapet i en pressemelding. Det betyr i praksis at Konecranes kuttes fra sortimentet, og også salget av lagertrucker fra TCM vil avvikles.

Gjennom det siste året har Brubakken avsluttet satsningen i anleggsbransjen og skilt ut liftvirksomheten i egne selskaper for å fokusere 100 prosent på kjernevirksomheten som er materialhåndtering og trucker. Brubakken har styrket salgskapasiteten gjennom 2020, og kommer til å styrke organisasjonen ytterligere i tiden fremover. Derfor er dette en perfekt timing for Brubakken å lansere Hyster som sitt hovedmerke fremover.

- Vi kommer nok til å styrke oss både på salgs- og markedsføringssiden fremover, forteller Henni til MT.

Brubakken har rundt 70 teknikere i servicebusser rundt om i Norge og Sverige, og Henni mener de derfor er godt rustet til å ta over et så stort agentur som Hyster. Han mener at Hyster og Brubakken er en perfect match.

- Det som er moro er at det er to sultne organisasjoner som møtes. Hyster er veldig klare til å få til noe i det norske markedet, og de brenner vi også for, sier han.

Hyster er blant de ledende produsentene av trucker globalt, og har rundt 140 ulike modeller i alle størrelser, fra små lagertrucker til stortrucker og reachstackere.

- Brubakken og Hyster passer veldig bra sammen, med sin lange historie og erfaring fra bransjen. Hyster har et bransjeledende telematikksystem – Hyster Tracker, og gjør store investeringer i fremtidig og bærekraftig teknologi. Dette sikrer riktig fremtidsfokus og hjelper oss å bli kundenes naturlige førstevalg i dag og i fremtiden, sier Anders Henni.

Det er Quick Truckservice som de siste årene har solgt Hyster-trucker i Norge. De går nå over til å være forhandler av søstermerket Yale.

Powered by Labrador CMS