Quick Truckservice har hatt agenturet på trucker fra Hyster i Norge de siste årene, men bytter nå til Yale. Bjørnar Henriksen, daglig leder (til venstre) og Erik Nicolaisen, salgssjef, forteller at truckene fra de to merkene er helt like.

Yale til Quick

Quick Truckservice i Fredrikstad har nylig inngått langtidsavtale med Hyster-Yale Group om å bli eksklusiv importør av Yale-trucker i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Quick Truckservice har de siste årene vært norsk forhandler av Hyster-trucker. Nå har Hyster inngått avtale med Brubakken AS om Hyster-agenturet, men Quick fortsetter likevel mer eller mindre som før, bare med en liten endring.

Nå skal truckene som selges fra Fredrikstad-firmaet i stedet for Hyster, ha Yale skrevet på siden.

- Rent teknisk er Yale maskinene helt like som Hyster, som vi har levert i en årrekke. Siden komponentene er identiske blir det i praksis ingen endringer. Kundene vil ikke merke forskjell annet enn i navnet og fargen på maskinen, forteller daglig leder Bjørnar Henriksen ved Quick Truckservice.

Truckene kommer fra samme produksjonslinje på samme fabrikk og deler også resvedeler og reservedelslager.

Quick understreker at de kommer til å tilby nøyaktig de samme tjenestene og truckene som før, kun med et annet merkenavn. Også prisen vil være den samme og service kan fortsatt leveres til begge merker.

Utvalget av trucker fra Hyster-Yale er i komplett, fra de minste elektriske internmaskiner og opp til stortruck.

- Mange av våre kunder er godt i gang med det grønne skiftet, og her har Yale et stort utvalg elektriske trucker å tilby. Vi ser fram til å kunne presentere stadig flere nye modeller for kunder som ønsker å sette mindre klimaavtrykk, sier salgssjef Erik Nicolaisen.

De siste årene har Quick Truckservice hatt en svært positiv utvikling og stadig flere kunder har kommet til.

- Vårt motto og leveregel er å kunne yte rask og god service til riktig pris. Vi er kjent for gode servicefolk som har som motto at alt må fungere til enhver tid. Med Yale er vi sikre på at vi stiller enda sterkere i konkurransen, sier daglig leder Bjørnar Henriksen.

- Vi er meget glade for og utvide samarbeidet med Quick Truckservice AS. De har vist de har et unikt kunde fokus og ekstremt høyt service nivå som er den perfekte match til vårt Yale brand. Quick har via vårt allerede årelange partnerskap på Yales søsterbrand Hyster, den kunnskapen og erfaring til både fortsatt ha service til eksisterende kunder og ikke minst ønske nye velkommen, sier Benno Bonde – Regional Manager Nordics Hyster-Yale Group.

Powered by Labrador CMS