Stopper salget av Bring Frigo AB

Kjøper overholdt ikke forpliktelsene.

Publisert Sist oppdatert

29. mars 2021 kunne Posten Norge AS melde at selskapet Bring Frigo AB i Sverige skulle selges til det tyskbaserte investeringsselskapet Aurelius. Konkurransetilsynet i Sverige bekreftet 26. april 2021 at det ikke var noen konkurransemessige hindringer for å gjennomføre transaksjonen.

I avtalen mellom Posten Norge AS og Aurelius var det fastsatt frist for når transaksjonen skulle gjennomføres. Kjøper har ikke overholdt fastsatt frist for gjennomføring av transaksjonen. Posten Norge AS har derfor valgt å heve avtalen med Aurelius, opplyser Posten i en pressemelding.

Bring Frigo AB forblir et frittstående datterselskap til Posten Norge AS, og Posten Norge AS vil fortsette realiseringen av planene for selskapets fremtidige utvikling.

- At vi hever avtalen er en naturlig konsekvens når en kjøper ikke fullfører sine forpliktelser i henhold til avtalen, sier Thomas Tscherning konserndirektør i Posten Norge-konsernet.

Bring Frigo AB er markedsleder innen temperert logistikk i Sverige og driver et internasjonalt nettverk i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Frankrike og Norge.