PostNords og norsk transport- og logistikks, Ole Andreas Hagen, hadde nylig æren av å møte David Cameron.
PostNords og norsk transport- og logistikks, Ole Andreas Hagen, hadde nylig æren av å møte David Cameron.

David Cameron møtte PostNord

PostNords og norsk transport- og logistikks Ole Andreas Hagen hadde nylig æren av å møte David Cameron.

Publisert

Møtet skjedde på årets Futurum-arrangement i samarbeid med Oslo Business Forum denne uken. Konferansen har i løpet av litt over to år vokst til å bli en av Skandinavias største businesskonferanser.

– Det var en stor ære å få treffe en leder av Camerons verdensformat, forteller en opprømt Hagen.

I forbindelse med Futurum/Oslo Business Forum-arrangement, kom David Cameron til Norge, for å dele sine tanker om de siste tre årene, som Brexit, protestpartienes fremmarsj, osv., etter at han gikk av som statsminister i England.

- Cameron fremstår som en leder av verdensformat, og som blant annet har vunnet det engelske valget to ganger. Han vil nok bli husket for den som valgte en folkeavstemning om tilknytningen til EU. Men han har også hatt en sentral rolle i en rekke viktige prosesser og reformer både i England og utlandet, sier Hagen som understreker følgende:

- Det var stort å få møte ham, han gir et umiddelbart inntrykk av å være tilstede, høflig/vennlig/humoristisk og ikke minst kompetent, avslutter kommunikasjons- og markedsdirektøren i PostNord.

Stjerner på scenen

Oslo Business Forum kunne denne uken skilte med store internasjonale navn som President Barack Obama, Richard Quest (CNN), Andrew McAfee (MIT), Dr. Chris Kutarna, men også nasjonale næringslivspersoner som NHH-forskere Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen, Tech-ekspert Silvija Seres, og Nordeas Thina Saltvedt. I den fullsatte salen var det 3000 deltagere, samt 85 norske og internasjonale journalister, og til tider nesten hallelujastemning.

Oslo Business Forum

Forumet ble stiftet i desember 2015 av Christoffer Omberg (25) og Marius Røed Wang (24), og ble første gang arrangert 17. november 2016 i Oslo konserthus. Den gang hentet de to konferansegründerne Sir Alex Ferguson til Norge.

Siden 2016 har Oslo Business Forum arrangert fire konferanser for det norske næringslivet.

Av tidligere foredragsholdere kan nevnes Sir Alex Ferguson, Gary Vaynerchuk, Randi Zuckerberg, Garry Kasparov, Anita Krohn Traaseth og Kristin Skogen Lund.