Hesselbergs Ålesund-avdeling i nye lokaler

Onsdag 5. juni var Hesselberg Truck AS klar for å vise sine nye lokaler på Langrabben, Emblem, like utenfor Ålesund.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Lokalene er mer funksjonelle enn selskapets tidligere base og rommer kontorer, demo og serviceverkssted. Åpningen ble kombinert med kundetreff og lansering av Lindes nye skyvemasttrucker Serie 1120.

 - Vi har startet introduksjonen av Lindes nye skyvemasttrucker, og derfor passet det godt med å kombinere denne med innvielsen av våre nye lokaler, sier produktsjef Bjørn Gustavsen i Hesselberg Truck.

– Oppslutningen fra tidligere og nye kunder var bra, samtidig som avdelingen fikk presentert sitt nye senter.

Satser på service

Distriktsanvarlig hos Hesselberg Truck AS i Møre og Romsdal er Jan Steinar Bolstad, og sammen med seg har han tre serviceteknikere på Ålesund-avdelingen og en i Spjelkavik. I tillegg har Hesselberg Truck også en servicemann stasjonert i Molde, og samlet vil disse dekke salg og service av Linde-programmet på Møre.

- Vi har valgt å bygge ut serviceapparatet i små lokale avdeling i takt med at vi får fotfeste i et distrikt. Erfaringen er at en servicemann genererer arbeid raskt, og det varer ofte ikke lang tid før nummer to kommer. På den måten styrker vi vår service gjennom små mobile enheter, sier Gustavsen.

Solid vekst

Det var i 2001 Hesselberg overtok Linde-agenturdet fra Jäger Maskin. Truckselskapet har nå 68 ansatte og omsetningen er i solid vekst med 23% økning fra 2011 til 2012. Målet er ytterligere 20% vekst i inneværende år. Videre styrking i distriktene er et sentralt ledd i Hesselbergs vekststrategi.

- Fordelingen av trucktyper fordeler seg 50/50% mellom motvektstrucker og internmaskiner. Blant annet er fiskeindustrien er stor i distriktet, og den har behov for begge typer, sier Gustavsen som har fulgt Linde-programmet i en årrekke, og ble med over til Hesselberg fra dag en.

 

Powered by Labrador CMS