B. Iversen ordnet Nor-Fishing-logistikken

B. Iversen tok ansvar og rodde Nor-Fishings transport- og logistikk vel i havn.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det ligger et stort for- og etterarbeid i bunn når du har totalansvar for all godstransport til 550 utstillere fra inn- og utland, forteller en stolt adm. direktør i B. Iversen, Joakim Strand.

Han kan se tilbake på nok en vellykket gjennomføring av et svært utfordrende transport- og logistikkoppdrag for årets Nor-Fishing i Trondheim.

Hektisk

– Hektiske messedager er en ting. Noe annet er den tette dialogen og samhandlingen med utstillerne som må til for at alt skal være klappet og klart. Kommunikasjonen med globale aktører og utstillere starter allerede i februar/mars, forteller Strand.

Han leder et av landets eldste transportselskaper som har vært leverandør av transporttjenestene til Nor-Fishing i flere år. Oppbevaring av emballasje samt lagring og transport av messeutstyr på, til og fra messeområdet er B. Iversens ansvarsområder.

– Vi snakker om transport av gods på paller og i containere for utstillere fra land og strand rundt i Norge, men også globale aktører, forteller Strand som understreker at nedrigging av messestandene og hjemsending av godset til utstillerne er en av de største jobbene. – Fra klokka 15 fredag er det voldsomt hektisk. Alle skal hjem og alt gods skal ut av messehallene. Da styres også mye av aktiviteten fra vår terminal og hovedbase på Heimdal like sør for Trondheim sentrum, sier Strand.

Transport og terminal

B. Iversen tilbyr alle typer transporttjenester, nasjonal og internasjonal transport med bil, båt, bane og fly.

- Fra vårt moderne logistikksenter på Heimdal tilbyr vi også logistikk og terminaltjenester. Her disponerer vi i tillegg tollager. Flere og flere virksomheter velger å sette bort logistikkoppgavene til en tredjepart. Det frigir tid og ressurser til andre oppgaver, forteller Strand.

Nor-Fishing 2016 hadde 17.460 besøkende i løpet av messedagene 16.-19. august. En økning på 22 prosent i antall besøkende fra forrige messe bekrefter at Nor-Fishing er fiskerinæringens viktigste møteplass.

 

 

Powered by Labrador CMS