Element Logic har levert over 100 AutoStore-installasjoner, og har også utviklet en automatisk plukkløsning til AutoStore.

Element Logic til Spania

Norske Element Logic var i fjor verdens største AutoStore-partner, og etablerer seg nå i enda et nytt land.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Element Logic hadde i 2020 en omsetning på mer enn én milliard kroner i 2020, og var verdens største partner for AutoStore i 2020 basert på antall installasjoner. Nå åpner selskapet nytt kontor i Barcelona.

- Vi ser en tydelig vekst i Europa. Flere og flere selskaper ønsker å automatisere lagrene sine. Vi har den lengste erfaringen og de mest moderne og attraktive løsningene i markedet. Vi er klare for veksten som kommer, sier Dag-Adler Blakseth, CEO i Element Logic.

Albert Vidal blir administrerende direktør for den spanske avdelingen av Element Logic.

- Vi er veldig stolte av å kunngjøre åpningen av vårt kontor i Spania og med Alberts yrkeserfaring i mer enn 20 år i Spania og Tyskland med teknologiselskaper i industri- og logistikksektoren, er vi overbevist om at vi vil få en sterk utvikling og veksten vi trenger, sier han.

Albert Vidal blir administrerende direktør for den spanske avdelingen.

- Markedets behov endrer seg så raskt og blir så krevende at innføring av teknologi og automatisering er viktig, sier Vidal.

- Det er ikke lenger bare et spørsmål om å forbedre konkurranseevnen, det er et spørsmål om virksomhetens overlevelse, ettersom kundene alltid vil kjøpe fra de bedriftene som har produktene sine tilgjengelige og klare til å bli levert på den raskeste og mest feilfrie måten, sier han.

Vidal ser to faktorer som gjør at Element Logic og AutoStore vil lykkes i Spania. Det ene er selvsagt økningen i netthandel som stiller nye krav for å effektivisere logistikken.

Det andre er en endring i det spanske eiendomsmarkedet, med færre ledige tomter og stigning i leieprisene, spesielt i de mest ettertraktede områdene.

- Med et skreddersydd AutoStore-system tilbyr Element Logic den ideelle løsningen for bedrifter med en intens ordrebehandling på minst mulig plass, en modell som beviselig er en suksess med mer enn 100 installasjoner i hele Europa, som vi nå bringer til det iberiske markedet, mener Albert Vidal.

Powered by Labrador CMS