Element Logic. satser hardt på AutoStore i Tyskland.

Element Logic utvider til Tyskland

Norske Element Logic åpner kontor i Bad Friedrichshall, og skal bidra til at AutoStore skal vokse i det tyske markedet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Element Logic Germany GmbH er etablert, og er operativ med forretningsutvikling, materialhåndtering, prosjektering, prosjektledelse, installasjon, integrasjon og service/support, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Vår misjon er å skape resultater innen logistikk som gjør at våre kunder er mer lønnsomme, ved å kombinere prosess «knowhow» og lang, anerkjent erfaring med et bredt spekter av løsninger, sier administrerende direktør i Element Logic, Dag-Adler Blakseth.

Satser på AutoStore

Dag-Adler Blakseth, administrerende direktør Element Logic, håper å vokse internasjonalt.

Blant kjerneområdene for den tyske avdelingen blir salg av det norske lagerrobotsystemet AutoStore. AutoStore ble rett før jul solgt fra gründerbedriften Hatteland til investeringsselskapet EQT, og er rigget for kraftig vekst i det europeiske markedet, og da i særdeleshet Tyskland som allerede er AutoStores største marked med 38 installasjoner.

- Med AutoStore har vi optimalisert lagerytelsen hos mange kunder i ulike bransjer og bevist at den representerer fremtidens lagerløsning. Med sin ekstreme plassbesparelse, høyhastighetskapasitet, fleksibilitet og skalerbarhet, ser vi frem til å hjelpe flere bedrifter med å bli mer effektive og konkurransedyktige, sier Blakseth.

Erfaring og kompetanse

Siden Element Logic ble etablert i Norge i 1985, har selskapet kontinuerlig styrket sin posisjon i Norden, og følger nå etter sine globale kunder for eksempel Tyskland og Baltikum

- Utfordringen med å optimalisere ytelsen på lageret er å møte de økende kravene fra forsyningskjeden, som ikke har landegrenser. Kombinasjonen av erfaring og kompetanse har beviselig bidratt til suksess for både oss og våre kunder, og vi har stor tro på at vi kan tilby verdiøkende løsninger og tjenester til det tyske markedet, sier Blakseth.

- Og vi er veldig stolte av og glade for det dyktige teamet som allerede er på plass i Tyskland, med lang erfaring og fagkunnskap innen logistikk, ledet av Michael Kawalier, sier han videre.

Powered by Labrador CMS