Eir Bjørkly fratrer sjefsstolen i Bring Warehousing og blir daglig leder i Element Logic.
Eir Bjørkly fratrer sjefsstolen i Bring Warehousing og blir daglig leder i Element Logic.

Fra Bring til Element

Element Logic styrker laget og ansetter ny daglig leder for Norges-kontoret.

Publisert

Fra 1. februar overtar Eir Bjørkly rollen som daglig leder for Element Logic AS, og vil med dette styrke Element Logic sin organisasjon i Norge.

Element Logic er en av de raskest voksende europeiske systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger, og øker nå sitt fokus på utvikling av selskapet i det europeiske markedet.

– En imponerende reise

Eir Bjørkly har lang erfaring både kommersielt og operasjonelt fra logistikkbransjen etter 14 år i ulike datterselskaper i Posten Norge. Det siste året har hun vært ansatt i Bring Warehousing AS som administrerende direktør.

- Element Logic har hatt en imponerende reise til nå. Min viktige oppgave blir å sikre en god reise videre med vekst i det norske markedet, sier den nye daglige lederen, Eir Bjørkly som understreker at markedet har et stort potensial, også innenfor bransjer som til nå i liten grad har investert i robotiserte løsninger.

Bjørkly med lang erfaring fra arbeid med å effektivisere og stabilisere kunders verdikjeder har sett hvordan dette kan styrke bedrifters konkurransekraft.

- Markedet stiller stadig høyere krav til hurtighet, fleksibilitet og presisjon, og jeg ser frem til å kunne kombinere solide produkter, teknologi og nytenking på en slik måte at vi bidrar til optimalisering for våre kunder, sier Bjørkly.

E-handel en utfordring

- De siste årene med formidabel vekst i både Norge og Sverige og de økende kravene til e-handel skaper behovet for effektive, skalerbare og intelligente lagerløsninger, og vi vet at Element Logic kan levere dette, sier Håvard Hallås, Chief Sales Officer i Element Logic.

Siden 1985 har Element Logic vært en av Nordens ledende systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger og har mellom 2014 og 2017 doblet omsetningen.

AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov.
AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov.

Element Logics hovedkontor ligger i Norge, med datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, BeNeLux og Polen.

 

AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov. I Norge er AutoStore allerede en viktig suksessfaktor i selskaper som XXL, Gresvig, Sport-1, Komplett, GetInspired, Fjellsport, Elektroskandia og mange flere.