Eir Bjørkly fratrer sjefsstolen i Bring Warehousing og blir daglig leder i Element Logic.

Fra Bring til Element

Element Logic styrker laget og ansetter ny daglig leder for Norges-kontoret.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1. februar overtar Eir Bjørkly rollen som daglig leder for Element Logic AS, og vil med dette styrke Element Logic sin organisasjon i Norge.

Element Logic er en av de raskest voksende europeiske systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger, og øker nå sitt fokus på utvikling av selskapet i det europeiske markedet.

– En imponerende reise

Eir Bjørkly har lang erfaring både kommersielt og operasjonelt fra logistikkbransjen etter 14 år i ulike datterselskaper i Posten Norge. Det siste året har hun vært ansatt i Bring Warehousing AS som administrerende direktør.

- Element Logic har hatt en imponerende reise til nå. Min viktige oppgave blir å sikre en god reise videre med vekst i det norske markedet, sier den nye daglige lederen, Eir Bjørkly som understreker at markedet har et stort potensial, også innenfor bransjer som til nå i liten grad har investert i robotiserte løsninger.

Bjørkly med lang erfaring fra arbeid med å effektivisere og stabilisere kunders verdikjeder har sett hvordan dette kan styrke bedrifters konkurransekraft.

- Markedet stiller stadig høyere krav til hurtighet, fleksibilitet og presisjon, og jeg ser frem til å kunne kombinere solide produkter, teknologi og nytenking på en slik måte at vi bidrar til optimalisering for våre kunder, sier Bjørkly.

E-handel en utfordring

- De siste årene med formidabel vekst i både Norge og Sverige og de økende kravene til e-handel skaper behovet for effektive, skalerbare og intelligente lagerløsninger, og vi vet at Element Logic kan levere dette, sier Håvard Hallås, Chief Sales Officer i Element Logic.

Siden 1985 har Element Logic vært en av Nordens ledende systemintegratorer av materialhåndteringsløsninger og har mellom 2014 og 2017 doblet omsetningen.

AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov.

Element Logics hovedkontor ligger i Norge, med datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, BeNeLux og Polen.

 

AutoStore® er en unik robotlagringsløsning som kan skreddersys etter kundens behov. I Norge er AutoStore allerede en viktig suksessfaktor i selskaper som XXL, Gresvig, Sport-1, Komplett, GetInspired, Fjellsport, Elektroskandia og mange flere.

Powered by Labrador CMS