(Ilustrasjonsfoto)

Bygger verdens største AutoStore

Boozt dobler størrelsen på AutoStore-anlegget sitt, og får dermed verdens største AutoStore-anlegg.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden oppstarten i 2009, har Boozt vokst seg til å bli en av de ledende motebutikkene på nett. Det medfører stadige utvidelser. Boozt har lenge benyttet seg av norske AutoStore levert av Element Logic, og vil nå nesten doble størrelsen på anlegget ved sentrallageret i Ängelholm.

Det nye sentrallager til Boozt ble tatt i bruk så sent som i mars i år, men veksten gjør at det allerede er på tide på planlegge en utvidelse.

Dagens anlegg er på 130.000 kasser og 130 roboter, men innen slutten av nesten år skal 120.000 nye kasser og 120 nye roboter være på plass.

- Vi har drevet vårt automatiserte lager siden slutten av mars 2017 med et positivt resultat. For å holde tritt med veksten i antall bestillinger, er det viktig for oss at vår logistikk er ett skritt foran, sier Hermann Haraldsson, administrerende direktør i Boozt, i en pressemelding.

I løpet av høsten skal det implementeres inn 50.000 kasser og 21 roboter for å håndtere vekst og kommende vårkolleksjon 2018. Videre kan Boozt anrope flere kasser og roboter etter faktisk behov for lagringskapasitet og/eller håndteringskapasitet.

- Utvidelsen av Autostore gir oss fullstendig fleksibilitet og lar oss, om nødvendig, legge til ekstra kasser og plukkroboter når ordrevolumet øker i 2018, sier Haraldsson.

Powered by Labrador CMS