Lundeby Gruppen i Mysen, ved Nettvarehotellet, er de første som har investert i det automatiserte lagersystemet Blue Robot. Nå har produsenten ny forhandler.

Første Blue Robot-forhandler

Inge S. Årstad AS i Sandnes er Norges første salgspartner for Blue Robot.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det norske selskapet Blue Robot leverer en innovativ løsning for lagring og plukk til ordrehåndtering for små og mellomstore bedrifter. Gjennom kubebasert lagring spares mye plass, og systemet sørger for en effektiv plukkprosess.

Daglig leder i Inge S. Årstad, Tor Audun Rusdal (til venstre) og daglig leder i Blue Robot Arnor Jonasson.

Selskapet ble etablert i 2018, og har sin første installasjon hos Lundeby AS i Mysen. Nå styrkes salgsapparatet med selskapets første salgspartner, nemlig Inge S. Årstad AS i Sandnes.

Blue Robot baserer seg på stablede kasser, med en takmontert robot som henter kassene frem til plukk.

- Det har vært svært viktig for oss å velge riktige partnere når vi nå skal utvide vårt salg til markedet, vi har der for gjort en grundig vurdering av alle som har kommet til oss med ønske om å være salgspartnere, sier Arnor Jonasson, daglig leder i Blue Robot AS.

Han forteller at det har vært mange kandidater som ønsket å bli salgspartner – alt fra internasjonale selskaper som er inne i markedet med konkurrerende produkter, til mindre bedrifter. At valget falt på en mindre aktør som salgspartner, er ikke tilfeldig.

- Det var et poeng for oss at vi skal utgjøre en betydelig del av omsetningen til våre partnere. Dette gir økt fokus for begge parter, forklarer Jonasson.

Inge S. Årstad holder til på Forus i Sandes/Stavanger og har levert produkter og tjenester innenfor verksted og lagerinnredning i 90 år.

- Blue Robot er et produkt vi har stor tro på. Det er svært fleksibelt og passer for en bred kundeportefølje samtidig som det resulterer i høy grad av effektivisering. Vår målsetning er å være en innovativ leverandør med kompetanse på de beste løsninger i markedet. Våre løsninger skal styrke våre kunders konkurransekraft, og der passer Blue Robot godt inn, sier daglig leder hos Inge S. Årstad, Tor Audun Rusdal.

Et typisk anlegg fra Blue Robot vil kost mellom fire og sju millioner kroner, ferdig installert.

- Inge S. Årstad har en imponerende kundeportefølje, kompetanse og erfaring som er svært nyttig for salg av denne typen løsninger. De deler vår oppfatning av hvor viktig det er å forstå kundens behov før løsningsforslag utarbeides og at kvalitet må inn i alle led av en leveranse. Dette kombinert med et høyt energinivå, gjør at vi har stor tro på samarbeidet, sier Jonasson.

For å sikre gode prosjekter og leveranser vil tekniske eksperter fra Blue Robot være delaktige i både salgs- og leveranseprosessene i begynnelsen.

Powered by Labrador CMS